Ухвала
від 17.06.2010 по справі 2а-2249/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-2249/10/0770

Рядок статзвітності № 6.16

Код - 08

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення позовної заяви без руху

"17" червня 2010 р.                                                                                               м. Ужгород

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Іванчулинець Д.В., розглянувши матеріали позовної заяви Перечинського районного центру зайнятості - робочого органу виконавчої дирекції Фонду  загальнообов'язкового державного  соціального  страхування України на випадок безробіття у Перечинському районі Закарпатської області до Головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства "Закарпатагроліс" про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач – Перечинський районний центр зайнятості - робочий орган виконавчої дирекції Фонду  загальнообов'язкового державного  соціального  страхування України на випадок безробіття у Перечинському районі Закарпатської області  звернувся до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства "Закарпатагроліс" , якою просить: стягнути з Головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства "Закарпатагроліс" на користь Перечинського районного центру зайнятості - робочого органу виконавчої дирекції Фонду  загальнообов'язкового державного  соціального  страхування України на випадок безробіття у Перечинському районі Закарпатської області прострочену заборгованість та пеню в розмірі 4020 грн. 64 коп. та перерахувати її до бюджету Фонду на р/р 37176000000008 в банку УДК в Закарпатській області, МФО 812016, код 50040500.

Відповідно до частини 3 статті 106 КАС України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів.

Однак, деякі документи відсутні. Зокрема, відсутні у двох примірниках: копії рішення директора Перечинського РЦЗ про стягнення донарахованих страхових внесків та застосування фінансових санкцій, копії статуту головного державного спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Закарпатагроліс", копії наказу від 01 вересня 2003 року №11 про створення філіалу "Перечиндержспецлісгосп" ГДСЛАП "Закарпатагроліс".

Для усунення недоліків позовної заяви потрібно надати Закарпатському окружному адміністративному суду у двох примірниках: копії рішення директора Перечинського РЦЗ про стягнення донарахованих страхових внесків та застосування фінансових санкцій, копії статуту головного державного спеціалізованого лісогосподарського підприємства "Закарпатагроліс", копії наказу від 01 вересня 2003 року №11 про створення філіалу "Перечиндержспецлісгосп" ГДСЛАП "Закарпатагроліс".

          Відповідно до статті 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення  і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі наведеного та керуючись статтями 106, 108, 160, 165 КАС України, суддя -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву Перечинського районного центру зайнятості - робочого органу виконавчої дирекції Фонду  загальнообов'язкового державного  соціального  страхування України на випадок безробіття у Перечинському районі Закарпатської області до Головного державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства "Закарпатагроліс"  про стягнення заборгованості –залишити без руху.

Встановити позивачу строк для усунення зазначених недоліків –до 05.07.2000 р. та роз’яснити, що в противному разі його позовна заява буде вважатись неподаною та повернута йому.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Закарпатський окружний адміністративний суд шляхом подачі заяви про апеляційне оскарження ухвали  суду першої інстанції протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання заяви про апеляційне оскарження  обчислюється з дня отримання нею копії ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом десяти днів після  подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається  у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя                                                                              Іванчулинець Д.В.

Дата ухвалення рішення17.06.2010
Оприлюднено20.09.2010
Номер документу11200953
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2249/10/0770

Ухвала від 30.07.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Постанова від 22.02.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 01.07.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 17.06.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні