Ухвала
від 05.07.2023 по справі 607/11484/21
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

05.07.2023 Справа №607/11484/21

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

головуючого судді Вийванка О. М.

за участю секретаря судового засідання Медвідь О. А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом Тернопільської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Монастириської міської ради, третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» про скасування в Державному реєстрі речових прав державної реєстрації права власності, визнання недійсними договорів, застосування правових наслідків їх недійсності, припинення права власності та закриття розділу Державного реєстру речових прав відносно об`єкта нерухомого майна та за зустрічним позовом Комунального підприємства «Тернопільводоканал» до ОСОБА_1 про усунення порушень користування охоронними зонами інженерних мереж,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області перебуває цивільна справа за позовом Тернопільської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Монастириської міської ради, третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» про скасування в Державному реєстрі речових прав державної реєстрації права власності, визнання недійсними договорів, застосування правових наслідків їх недійсності, припинення права власності та закриття розділу Державного реєстру речових прав відносно об`єкта нерухомого майна та за зустрічним позовом Комунального підприємства «Тернопільводоканал» до ОСОБА_1 про усунення порушень користування охоронними зонами інженерних мереж.

Ухвалою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 06.09.2022 зупинено провадження у справі за позовом Тернопільської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Монастириської міської ради, третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» про скасування в Державному реєстрі речових прав державної реєстрації права власності, визнання недійсними договорів, застосування правових наслідків їх недійсності, припинення права власності та закриття розділу Державного реєстру речових прав відносно об`єкта нерухомого майна та за зустрічним позовом Комунального підприємства «Тернопільводоканал» до ОСОБА_1 про усунення порушень користування охоронними зонами інженерних мереж, на час проведення судової земельно-технічної експертизи.

04.07.2023 з Івано-Франківського відділення КНДІСЕ на адресу суду надійшов лист про те, що у зв`язку з несплатою вартості судової земельно-технічної експертизи № 2900/22-28 матеріали цивільної справи № 607/11484/21 і додатково надані документи повертаються, а ухвала суду залишена без виконання.

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України, провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Оскільки обставини,що викликализупинення провадженняу данійцивільній справіусунені,суд вважаєза необхіднепоновити провадження у цивільній справі за позовом Тернопільської міської ради до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , Монастириської міської ради, третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» про скасування в Державному реєстрі речових прав державної реєстрації права власності, визнання недійсними договорів, застосування правових наслідків їх недійсності, припинення права власності та закриття розділу Державного реєстру речових прав відносно об`єкта нерухомого майна та за зустрічним позовом Комунального підприємства «Тернопільводоканал» до ОСОБА_1 про усунення порушень користування охоронними зонами інженерних мереж.

На підставі наведеного, керуючись ст. 254, 260 Цивільного процесуального кодексу України,

ПОСТАНОВИВ :

Поновити провадженняу цивільнійсправі запозовом Тернопільськоїміської радидо ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,Монастириської міськоїради,третя особа,яка заявляєсамостійні вимогина предметспору Комунальнепідприємство «Тернопільводоканал»про скасуванняв Державномуреєстрі речовихправ державноїреєстрації прававласності,визнання недійснимидоговорів,застосування правовихнаслідків їхнедійсності,припинення прававласності тазакриття розділуДержавного реєструречових праввідносно об`єктанерухомого майната зазустрічним позовомКомунального підприємства«Тернопільводоканал» до ОСОБА_1 проусунення порушенькористування охороннимизонами інженернихмереж.

Призначити розгляд підготовчого судового засідання на 31 липня 2023 року о 10 годині 20 хвилин, яке буде проводитися в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, місцезнаходження: вулиця Котляревського, буд. 34, місто Тернопіль, під головуванням судді Вийванко О.М.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за вебадресою http://court.gov.ua/fair/sud.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею, оскарженню не підлягає, складена та підписана 05 липня 2023 року.

СуддяО. М. Вийванко

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення05.07.2023
Оприлюднено07.07.2023
Номер документу112010061
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них:

Судовий реєстр по справі —607/11484/21

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 26.01.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сташків Н. М.

Ухвала від 20.12.2022

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сташків Н. М.

Ухвала від 28.11.2022

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сташків Н. М.

Ухвала від 21.10.2022

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сташків Н. М.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Сташків Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні