Ухвала
від 06.07.2023 по справі 303/5135/23
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №303/5135/23

2а/303/36/23

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

06 липня 2023 року м.Мукачево

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Куцкір Ю.Ю., розглядаючи позовну заяву представника позивач ТзОВ «Київська проектна група» - Пономарь Сергія Олександровича, місце знаходження: м.Мукачево, вул.Ужгородська, буд.111, Закарпатська область до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради, місце знаходження: м.Мукачево, вул.Ужгородська, буд.25, Закарпатська область про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, -

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача ТзОВ «Київська проектна група» - Пономарь С.О. звернувся до суду із позовною заявою до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам ст.ст.160,161 КАС Україниі підлягає розгляду в Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області за правилами спрощеного позовного провадження з особливостями провадження передбачених ст.ст.268,269,286 КАС України.

Аналізуючи зазначені позивачем підстави пропуску процесуальних строків на оскарження, суддя приходить до висновку, що вони є поважними причинами, оскільки пов`язані з об`єктивними перешкодами і не залежали від волі позивача, а тому їх слід поновити.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі суддею не встановлено.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.171,268,269,286 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Поновити процесуальний строк представнику позивача ТзОВ «Київська проектна група» - Пономарь Сергію Олександровичу до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом представника позивача ТзОВ «Київська проектна група» - Пономарь Сергія Олександровича, місце знаходження: м.Мукачево, вул.Ужгородська, буд.111, Закарпатська область до Управління муніципальної інспекції Мукачівської міської ради, місце знаходження: м.Мукачево, вул.Ужгородська, буд.25, Закарпатська область про скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі.

Розгляд справи провести в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін з особливостями провадження передбачених ст.ст.268,269,286 КАС України.

На підставіст.174 КАС Україникопію даної ухвали разом з копіями позовної заяви і доданих до неї матеріалів надіслати учасникам справи.

Відповідачу пропонується у разі заперечення проти позову подати відзив на позовну заяву протягом 10 (десяти) днів, з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, а позивачу, в цей же строк, для подання відповіді на відзив.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.Ю. Куцкір

СудМукачівський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення06.07.2023
Оприлюднено10.07.2023
Номер документу112052197
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо дорожнього руху, транспорту та перевезення пасажирів

Судовий реєстр по справі —303/5135/23

Рішення від 25.10.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Куцкір Ю. Ю.

Ухвала від 06.07.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Куцкір Ю. Ю.

Ухвала від 15.06.2023

Адміністративне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Куцкір Ю. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні