Ухвала
від 19.07.2023 по справі 612/202/23
БЛИЗНЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

612/202/23

2/612/69/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 липня 2023 року смт Близнюки

Близнюківський районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Масло С.П.

за участю секретаря судового засідання Чміль Т.А.,

позивача ОСОБА_1 ,

представників відповідача Попової Т.М., Полікової Л.В.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду всмт Близнюкицивільну справуза позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат,-

встановив:

ОСОБА_1 звернулася до Близнюківського районного суду Харківської області з позовною заявою до Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області, в якій просить: 1) визнати незаконним та скасувати наказ №58 від 01.03.2023 КП «Близнюківська ЦРЛ» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області «Про звільнення» з посади молодшої сестри хірургічно гінекологічного відділення; 2) поновити її на роботі в КП «Близнюківська ЦРЛ» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області на посаді молодшої сестри хірургічно гінекологічного відділення з 02.03.2023; 3) стягнути з КП «Близнюківська ЦРЛ» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області на користь позивача середній заробіток за час вимушеного прогулу з дати звільнення до дня поновлення на роботі у порядку і на умовах, передбачених ч. 2 ст. 235 КЗпП України; 4) стягнути з КП «Близнюківська ЦРЛ» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області на користь позивача в рахунок відшкодування моральної шкоди 100000 грн.

Позивач по справі у підготовче судове засідання з`явився, проти призначення справи до розгляду по суті не заперечує, позовні вимоги підтримує. Позивач зазначив, що вимоги позову є остаточними, вона повідомила усі обставини справи та надала усі докази по справі.

Представники відповідача у підготовче судове засідання з`явилися, проти призначення справи до розгляду по суті не заперечують, проти задоволення позову заперечують. Представники відповідача зазначили, що вони повідомили усі обставини справи та надали усі докази по справі.

Судом встановлено, що ухвалою судді провадження у справі відкрито, з дня постановлення ухвали почате підготовче провадження.

Ухвалою судувід 14.06.2023задоволені клопотаннясторін провитребування доказів,виклик свідків,продовжено строк для подання відповіді на відзив.

У судовому засіданні встановлено, що позивач позов підтримує, відповідач позов не визнає. Врегулювати спір за участю судді учасники справи не бажають.

Відповідачем було подано відзив на позовну заяву та письмові заперечення, а позивачем відповідь на відзив, яка була прийнята судом до розгляду.

Судом встановленонаступний порядокз`ясування обставинсправи наякі сторонипосилаються,як напідставу своїхвимог ізаперечень тапорядок дослідженнядоказів,якими вониобґрунтовуються підчас розгляду справи, що передбачено ст.ст. 230, 235 ЦПК України.

На підставівикладеного,суд вважає,що упідготовчому судовому засіданні у відповідності до ст. 189 ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, а саме остаточно визначено характер спірних правовідносин, встановлено обставини, які підлягають доказуванню, склад учасників процесу тощо.

В справі в поряду ст. 198 ЦПК України проведено підготовче засідання, за наслідками якого судом з`ясовані та вирішені усі питання передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, виконані усі завдання підготовчого провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання, підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 43, 91, 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у судовому засіданні на 13 годину 00 хвилин 26.07.2023 року в приміщенні суду за адресою: вул. Свободи, 46А, смт. Близнюки Харківської області.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Судовий розгляд справи буде здійснюватися у складі судді Масло С.П. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту.її підписання суддею.

Повний текстухвали складено та підписано 19.07.2023.

Суддя С.П. Масло

Дата ухвалення рішення19.07.2023
Оприлюднено20.07.2023
Номер документу112272166
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат

Судовий реєстр по справі —612/202/23

Постанова від 20.12.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Постанова від 20.12.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 27.09.2023

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Рішення від 16.08.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Масло С. П.

Рішення від 09.08.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Масло С. П.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Масло С. П.

Ухвала від 14.06.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Масло С. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Масло С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні