Ухвала
від 27.07.2023 по справі 331/3134/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 331/3134/23

Провадження № 1-кс/331/1522/2023

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 липня 2023 року м. Запоріжжя

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Запоріжжя ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Запоріжжі клопотання слідчого в ОВС 1-го відділення слідчого відділу УСБУ в Запорізькій області капітана юстиції ОСОБА_3 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Запорізької області ОСОБА_4 , про арешт майна за матеріалами кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №22023080000000568 від 05.04.2023 р., за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в ОВС 1-го відділення слідчого відділу УСБУ в Запорізькій області ОСОБА_3 , звернувся до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя з клопотанням про арешт майна, погодженим з прокурором відділу прокуратури Запорізької області ОСОБА_4 , за матеріалами кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №22023080000000568 від 05.04.2023 р., за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України.

В обґрунтування клопотання зазначено, що слідчим відділом Управління СБ України в Запорізькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22023080000000568 від 05.04.2023 за підозрою ОСОБА_5 , 20.06.1959 року кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 України.

Досудовим розслідуванням встановлено, Так, громадянин України ОСОБА_5 , перебуваючи за місцем своєї реєстрації та фактичного проживання за адресою: АДРЕСА_1 , не пізніше ніж 17.04.2023 (точна дата та час органом досудового розслідування не встановлена), діючи з прямим умислом, будучи проросійськи налаштованою особою з категорично негативним відношенням до Збройних сил України, активно підтримуючи російську військову агресію по відношенню до України, маючи вищу освіту та достовірно розуміючи, що по усій території України введено воєнний стан, прийняв рішення про надання представникам іноземної держави - державі-агресору рф допомоги у проведенні підривної діяльності проти України, з метою скорішої окупації території м. Запоріжжя та Запорізької області представниками зф держави-агресора рф та встановленню на її теренах окупаційної влади.

З метою реалізації свого злочинного умислу, направленого на надання допомоги представникам іноземної держави - держави-агресора рф у проведенні підривної діяльності проти України та встановлення безпосереднього контакту з їх представниками ОСОБА_5 , перебуваючи за адресою: АДРЕСА_1 , за допомогою сервісу обміну текстовими, голосовими та відео повідомленнями в мережі Інтернет, а саме месенджеру «Telegram», вступив у контакт із представником держави-агресора. який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », під час бесід з яким був завербований останнім із єдиною злочинною метою - надання допомоги представникам іноземної держави - держави агресора рф у проведенні підривної діяльності проти України, у тому числі на території м. Запоріжжя та Запорізької області.

Так, не пізніше 17 квітня 2023 року (точні дата та час органом досудовим розслідуванням не встановлені), ОСОБА_5 , перебуваючи за місцем фактичного проживання, АДРЕСА_1 , активно підтримуючи антиукраїнську ідеологію, будучи прихильником ідеї приєднання території України до російської федерації та створення на її території проросійських псевдодержавних утворень, діючи умисно на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України, використовуючи власний обліковий запис у мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», який зареєстрований під ім`ям « ОСОБА_7 » (обліковий запис користувача зареєстрований на номер мобільного телефону НОМЕР_1 ) встановлений на мобільний телефон, свідомо встановив контакт та розпочав спілкування у формі листування з одним із представником держави агресора який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Під час листування ОСОБА_5 , свідомо та добровільно прийняв пропозицію від представника іноземної держави - представника рф « ІНФОРМАЦІЯ_2 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 та надав добровільно згоду на допомогу в проведенні підривної діяльності проти України, шляхом конфіденційної співпраці в інтересах іноземної держави держави-агресора рф щодо збору та передачі різного роду інформації щодо сил та засобів, задіяних в обороні території Запорізької області, розташування військових об`єктів та об`єктів критичної інфраструктури, інформації про місця влучання внаслідок ракетних ударів здійснених зф держави-агресора рф тощо. Після цього з метою дотримання форм та методів конспірації одним із видів зв`язку було визначено листування за допомогою мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», в особистій бесіді (листуванні) із користувачем із обліковим записом ІНФОРМАЦІЯ_1 , в якій ОСОБА_5 повинен був передавати зібрану ним на виконання завдання інформацію.

Далі у період часу з 17.04.2023 року по 17.05.2023 року, ОСОБА_5 , перебуваючи у м. Запоріжжя, діючи умисно, на виконання завдання отриманого від представника іноземної держави представника рф який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », маючи змогу безперешкодного пересування територією м. Запоріжжя та Запорізької області (в межах підконтрольних силам оборони України районах) дотримуючись заходів безпеки та конспірації здійснював збір інформації про особовий склад та військову техніку ЗСУ та інший військовий формувань створених відповідно до чинного Законодавства України, яка тимчасово розміщувалася в м. Запоріжжя та його околицях, як шляхом особистого візуального огляду так і шляхом опитування своїх знайомих, діючих військовослужбовців Збройних сил України та Національної гвардії України.

Так, зібравши достатню на його думку, кількість інформації щодо розташування військової техніки сил оборони України на території м. Запоріжжя, ОСОБА_5 перебуваючи за місцем фактичного проживання, АДРЕСА_1 , діючи з прями злочинним умислом, використовуючи власний мобільний телефон та обліковий запис « ОСОБА_7 » (обліковий запис користувача зареєстрований на номер мобільного телефону НОМЕР_1 ) у мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», шляхом відправлення особистого повідомлення у приватній бесіді представнику іноземної держави - представника рф який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 у період часу з 16.04.2023 по 17.04.203 (більш точний час органом досудового розслідування не встановлено) передав вказаному представнику, заздалегідь зібрану ним інформацію, у вигляді фотознімка надрукованого машинописного тексту повідомлення наступного змісту (мовою оригіналу): « АДРЕСА_2 . Днепровские энергетические системы. Из здания выселили и перевели в другие здания по городу всех сотрудников. В здании дислоцируются в/сл. На каких этажах, неизвестно. В цокольном этаже - столовая. Рядом - ресторан «поместье ОСОБА_8 » и гостиннично - ресторанный комплекс « ІНФОРМАЦІЯ_3 ». На территории Днепрогэс - охрана численностью до стрелковой роты.» а також текст (мовою оригіналу): « АДРЕСА_3 . Завод арматуры. Площади длительное время сдаются собственниками в аренду. С северной стороны постоянно работает один цех - завод «Запорожкран». С правой стороны в цехах - ремонт в/техники. В каких конкретно, неизвестно. С правой стороны от КПП - админздание, населенность неизвестная. Охрана - из гражданских. На всех работающих на заводе, СБУ собрала анкеты, каждого контролируют. Также контролируют все автомобили и их владельцев. В/сл зимой вырезали много деревьев для отопления зданий», з метою їх подальшого вогневого ураження представниками зф держави-агресора рф.

Окрім того, 29.04.2023 о 10 годині 15 хвилин, ОСОБА_5 , продовжуючи реалізацію свого злочинного наміру, направленого на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності та державній безпеці України, перебуваючи за місцем фактичного проживання, АДРЕСА_1 , діючи з прямим умислом, використовуючи власний мобільний телефон та обліковий запис « ОСОБА_7 » (обліковий запис користувача зареєстрований на номер мобільного телефону НОМЕР_1 ) у мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», шляхом відправлення особистого повідомлення у приватній бесіді представнику іноземної держави - представника рф який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 , передав заздалегідь зібрану ним інформацію, у вигляді фото текстового повідомлення наступного змісту (мовою оригіналу): «Да. Придет был. на 300 м недолет, попало в частный сектор. Я ошибся, горели частные дома на ОСОБА_9 . А со "Звёзды" топливозаправщики идут по прежнему.», з метою їх подальшого вогневого ураження представниками зф держави-агресора рф.

Далі 02.05.2023 о 21 годині 46 хвилин, ОСОБА_5 , перебуваючи за місцем фактичного проживання, АДРЕСА_1 , діючи з прями умислом, використовуючи власний мобільний телефон та обліковий запис « ОСОБА_7 » (обліковий запис користувача зареєстрований на номер мобільного телефону НОМЕР_1 ) у мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», шляхом відправлення особистого повідомлення у приватній бесіді представнику іноземної держави - представника рф який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 , заздалегідь виготовлену ним інформацію у вигляді фотознімка надрукованого машинописного тексту повідомлення наступного змісту (мовою оригіналу): «Санаторий «Хортица», в район новою вантового моста. Пункт временной дислокации ВСУ. На стоянке до 20 авто, есть покрашенные в зеленый защитный цвет. Шлагбаум закрыт, на посту один военнослужащий. Ниже, на берегу гребная база ДСС (завода Дненроспецсталь). Стоят два авто, один в/сл. Некоторые в/сл купаются в Днепре. На вантовом мосту блок посты сняты, ранее не разрешали останавливаться на мосту. Блок - посты остались с двух сторон на арочном мосту Преображенского. Ранее были прилеты в «молоко» - в насыпь ж.д. моста Преображенского, в школу перед санаторием « ІНФОРМАЦІЯ_4 » и в районе альтанка санатория ДСС (снова или руко..опость РВиА или РЭБ)», з метою їх подальшого вогневого ураження представниками зф держави-агресора рф.

Відповідно до інформації, отриманої від Командувача оперативного угрупування військ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », підтверджено зосередження, на момент 02.05.2023 особового складу ЗСУ/НГУ в наступних місцях : територія санаторію « ІНФОРМАЦІЯ_6 », в районі новою «вантового» моста, пункт тимчасової дислокації військовослужбовців, а також територія гребної бази ДСС (завод Днінроспецсталь), на «вантовому» мосту блок пости та по обидві сторони арочного моста ім. Преображенського та актуальність переданих ОСОБА_5 , інформації, дійсній бойовій обстановці в зазначений період часу.

Продовжуючи виконувати завдання, отримане від представника іноземної - представника рф на псевдонім « ІНФОРМАЦІЯ_2 », в наданні допомоги у веденні підривної діяльності проти України, 07.05.2023 о 23 год. 11 хв., ОСОБА_5 , перебуваючи за місцем фактичного проживання, АДРЕСА_1 , діючи умисно, зібравши достатню на його думку, кількість інформації щодо розташування військової техніки сил оборони України на території м. Запоріжжя, та в подальшому, діючи з прями умислом, використовуючи власний мобільний телефон та обліковий запис « ОСОБА_7 » (обліковий запис користувача зареєстрований на номер мобільного телефону НОМЕР_1 ) у мобільному додатку системи миттєвого обміну повідомленнями «Telegram», шляхом відправлення особистого повідомлення у приватній бесіді представнику іноземної держави - представника рф який використовує псевдонім « ОСОБА_6 », який для зв`язку (листування) використовує обліковий запис (профіль) додатку Telegram із назвою ІНФОРМАЦІЯ_1 заздалегідь виготовлену ним інформацію у вигляді фотознімка надрукованого машинописного тексту повідомлення наступного змісту (мовою оригіналу): «Да, в зданиях и на территории алюминиевого комбинат и л/с, в техника. Но точное место дислокации не известно. За территорией ПВД - я указывал ранее.».

Відповідно до інформації, отриманої від Командувача оперативного угрупування військ « ІНФОРМАЦІЯ_5 », підтверджено зосередження, на момент 07.05.2023 особового складу ЗСУ/НГУ в наступних місцях: розміщення особового складу військовослужбовців ЗСУ/НГУ та/або здійснення ремонту військової техніки на території « ІНФОРМАЦІЯ_7 » за адресою: АДРЕСА_4 та актуальність переданих ОСОБА_5 , інформації, дійсній бойовій обстановці в зазначений період часу.

Таким чином, громадянин України ОСОБА_5 , обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України - державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України, шляхом надання представникам іноземної держави допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, вчинена в умовах воєнного стану.

17.05.2023 об 07 годині 00 хвилин слідчим відділом УСБУ в Запорізькій області в порядку передбаченому ст.208 КПК України громадянина України ОСОБА_5 затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта встановлено, що ОСОБА_5 належать на праві приватної власності: 1) земельна ділянка з кадастровим номером 7422488300:01:000:0215 площею 0,25 Га, розташована за адресою: АДРЕСА_5 ; 2) земельна ділянка з кадастровим номером 7422488300:01:000:0216 площею 0,0943 Га, розташована за адресою: АДРЕСА_5 ; 3) квартира, за адресою: АДРЕСА_1 , приватна спільна сумісна власність, частка власності: 1/1; 4) житловий будинок, розташований за адресою: АДРЕСА_5 , розмір частки: 1/1.

Відповідно до санкції ч.2 ст.111 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк п`ятнадцять років або довічним позбавленням волі, з конфіскацію майна.

У цей час незастосування заборони або обмеження в користуванні, розпорядженні нерухомим майном ОСОБА_5 призведе до перереєстрації вказаного нерухомого майна на іншу особу та призведе до неможливості забезпечити його конфіскацію.

Слідчий у судове засідання не з`явився, надав заяву про розгляд клопотання без його участі, клопотання просив задовольнити.

Власник майна в судове засідання не викликався відповідно до ч. 2ст. 172 КПК України.

З урахуванням положень ч. 2 ст.172та ч. 4 ст.107 КПК Українислідчий суддя вважав за можливе розглянути клопотання за відсутності вказаних осіб, без здійснення фіксування технічними засобами.

Слідчий суддя, вивчивши доводи клопотання, долучені до нього копії документів, дійшов наступного висновку.

Матеріалами провадження встановлено, що в провадженні слідчого відділу УСБУ в Запорізькій області перебуває кримінальне провадження №22023080000000568 від 05.04.2023 р., за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України.

Відповідно до ч. 1ст. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно з ч. 2ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення:1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно до ч. 2ст. 173 КПК Українипри вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати:1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Відповідно до ч. 10 ст. 170 КПК України арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, віртуальні активи, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

17.05.2023 р. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , в межах кримінального провадження №22023080000000568 від 05.04.2023 р. повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 111 КК України, яка є обґрунтованою та підтверджується матеріалами, зібраними в ході досудового розслідування.

Так, санкція ч.2 ст.111 КК України передбачає обов`язкове додаткове покарання у вигляді конфіскації майна, тому у випадку постановлення обвинувального вироку суду майно ОСОБА_5 має бути конфісковано в дохід держави.

Таким чином, метою накладення арешту на зазначене майно є забезпечення конфіскації майна.

Зазначені обставини переконують слідчого суддю у тому, що правова підстава накладення арешту на майна наявна та підтверджена.

Відповідно до Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта № 340584498 від 27.07.2023 р., ОСОБА_5 належить земельна ділянка з кадастровим номером 7422488300:01:000:0215, площею 0,25 га, розташована за адресою: АДРЕСА_5 .

Згідно з Інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта № 340584771 від 27.07.2023 р., ОСОБА_5 належить земельна ділянка з кадастровим номером 7422488300:01:000:0216, площею 0,0943 га, розташована за адресою: АДРЕСА_5 .

Відповідно до Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта № 340584864 від 27.07.2023 р., ОСОБА_5 на праві приватної спільної сумісної власності належить 1/1 частка квартири, за адресою: АДРЕСА_1 .

Згідно з Інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта № 340584942 від 27.07.2023 р., ОСОБА_5 на праві власності належить житловий будинок, розташований за адресою: АДРЕСА_5 , розмір частки: 1/1.

Відповідно до ч. 12 ст. 170 КПК Українизаборона використання житлового приміщення особам, які на законних підставах проживають у такому житловому приміщенні, не допускається.

Таким чином, арешт на квартиру та житловий будинок накладається без такої заборони.

Враховуючи вищевикладене, а також правову підставу для накладення арешту на майно, розумність та співмірність обмежень права власності завданням кримінального провадження, слідчий суддя доходить висновку, що клопотання слідчого підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст. ст. 170, 172, 173, 309, 372, 395 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого в ОВС 1-го відділення слідчого відділу УСБУ в Запорізькій області капітана юстиції ОСОБА_3 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Запорізької області ОСОБА_4 , про арешт майна за матеріалами кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №22023080000000568 від 05.04.2023 р., за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 КК України - задовольнити.

Накласти арешт, шляхом заборони користування, розпорядження та відчуження, на майно, що належить на праві власності підозрюваному ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , а саме:

- земельну ділянку з кадастровим номером 7422488300:01:000:0215, площею 0,25 га, що розташована за адресою: АДРЕСА_5 .

- земельну ділянку з кадастровим номером 7422488300:01:000:0216, площею 0,0943 га,, що розташована за адресою: АДРЕСА_5 .

Накласти арешт, шляхом заборони розпорядження та відчуження, на майно, що належить на праві власності підозрюваному ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , а саме:

- квартиру, за адресою: АДРЕСА_1 , приватна спільна сумісна власність, частка власності: 1/1;

- житловий будинок, розташований за адресою: АДРЕСА_5 , розмір частки: 1/1.

В іншій частині клопотання залишити без задоволення.

Роз`яснити, що згідно ст. 174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду протягом 5 днів з моменту її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЖовтневий районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення27.07.2023
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу112510944
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —331/3134/23

Ухвала від 22.05.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 22.05.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 22.05.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 22.05.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 18.05.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 27.07.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Світлицька В. М.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

Ухвала від 13.07.2023

Кримінальне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Яцун О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні