Ухвала
від 28.07.2023 по справі 742/2571/23
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/831/23

Єдиний унікальний № 742/2571/23

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду по суті

28 липня 2023 року м.Прилуки

Прилуцький міськрайоннийсуд Чернігівської області в складі головуючого судді Фетісової Н.В., за участю секретаря судового засідання Сороки Ю.О., розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Сухополов?янської об`єднаної територіальної громади Прилуцького району Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування,

установив:

Позивач звернувся до суду з позовом до Сухополов?янської об`єднаної територіальної громади Прилуцького району Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування.

Ухвалою Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 01 червня 2023 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання на 20 червня 2023 року.

20 червня 2023 року ухвалою Прилуцького міськрайонного суду залучено доучасті всправі запозовом ОСОБА_1 доСухополов?янської об`єднаноїтериторіальної громадиПрилуцького районуЧернігівської областіпро визнанняправа власностіна житловийбудинок впорядку спадкування, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 . Відкладено підготовче судове засідання до 28 липня 2023 року.

Позивач та її представник в судове засідання не з`явились, згідно письмової заяви представника просили підготовче судове засідання провести без їх участі. Просили закрити підготовче провадження та призначити справи до судового розгляду.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, хоча про дату, час та місце судових засідань повідомлявся належним чином. Відповідно до письмової заяви просили розгляд справи проводити без їх участі, позовні вимоги визнають.

Третя особа ОСОБА_2 в судове засідання також не з`явилася, згідно письмової заяви щодо задоволення позовних вимог не заперечує.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, вчинивши процесуальні дії передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України з метою забезпечення правильного, своєчасного та безперешкодного розгляду справи по суті, вважає, що справа підлягає призначенню до розгляду по суті з наступних підстав.

Судом з`ясовано позицію учасників справи. Під час підготовчого засідання не було встановлено підстав для прийняття ухвал, передбачених п.1,2 ч.2 ст.200 ЦПК України.

На підставі наведеного, оскільки у підготовчому засіданні здійснені всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справу призначенню до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст.ст. 19, 189, 197-198, 200, 209, 247, 353 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовчепровадження тапризначити справуза позовом ОСОБА_1 до Сухополов?янської об`єднаної територіальної громади Прилуцького району Чернігівської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2 про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 16серпня 2023 року о 10 год 00 хв. в приміщенні Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за адресою: Чернігівська обл., м.Прилуки, вул.Котляревського, буд.62.

В судове засідання викликати учасників справи,направити їм копію ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Наталія ФЕТІСОВА

СудПрилуцький міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення28.07.2023
Оприлюднено01.08.2023
Номер документу112513780
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —742/2571/23

Рішення від 16.08.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Фетісова Н. В.

Ухвала від 28.07.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Фетісова Н. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Фетісова Н. В.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Фетісова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні