Ухвала
від 31.07.2023 по справі 939/1409/23
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/1409/23

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

31 липня 2023 рокусмт Бородянка

Суддя Бородянського районного суду Київської області Герасименко М.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Немішаївська селищна рада про встановлення земельного сервітуту,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом, просив встановити земельний сервітут, надавши йому право проходу до криниці через земельну ділянку з цільовим призначенням - для будівництва та обслуговування жилого будинку та господарських будівель, що знаходиться у користуванні ОСОБА_2 , та розташована в АДРЕСА_1 , та зобов`язати відповідача не чинити перешкоди у встановленні хвіртки на паркані біля будинку для проходу.

31 липня 2023 року до суду надійшла відповідь на запит щодо реєстрації місця проживання відповідача.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175,177 ЦПК України.

Керуючись ст. 30, 187 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Немішаївська селищна рада про встановлення земельного сервітуту.

Провести розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Призначити справудо розглядув підготовчомузасіданні вприміщенні Бородянськогорайонного судуКиївської областіна 29вересня 2023 року на 09 годину 00 хвилин.

В судове засідання викликати сторони, третю особу.

Роз`яснити, що відповідач протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі має право подати до суду відзив на позов, а третя особа, в цей самий строк пояснення щодо позову або відзиву (у разі отримання такого відзиву від відповідача по справі).

Копії відзиву, пояснення третьої особи щодо позову або відзиву, та доданих до них документів, повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, пояснення, до суду.

Разом з поданням відзиву, пояснення щодо позову або відзиву, до суду до них додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, третьої особи, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву, пояснення щодо позову або відзиву, і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, на сторінці за веб-адресою - court.gov.ua/fair/sud1006.

СуддяМ. Герасименко

Дата ухвалення рішення31.07.2023
Оприлюднено03.08.2023
Номер документу112546567
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —939/1409/23

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

Ухвала від 31.07.2023

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Герасименко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні