Ухвала
від 05.08.2010 по справі 6-54-10
БУДЬОННІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

                                            Справа № 6-54/10

УХВАЛА

іменем України

05 серпня 2010 року                                         м. Донецьк

Суддя Будьоннівського районного суду м. Донецька Сенчишин Ф.М.

розглянувши подання Державної виконавчої служби Будьоннівського районного управління юстиції у м. Донецьку про тимчасове обмеження у праві виїзду за межу України ОСОБА_1,

В С Т А Н О В И В:

    Державна виконавча служба Будьоннівського районного управління юстиції у м. Донецьку звернулася до суду із поданням про тимчасове обмеження у праві виїзду за межу України ОСОБА_1. Подання винесене у межах виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа № 2-5581 від 16.10.2003 року, виданого Київським районним судом м. Донецька.

    Згідно ст. 373 ЦПК України, питання про визначення способу і порядку виконання судового рішення вирішується судом, який видав виконавчий документ.

    Згідно ст. 115 ЦПК України, якщо суддя, вирішуючи питання про відкриття провадження у справі встановить, що справа не підсудна цьому суду, заява повертається позивачеві для подання до належного суду.

    За наведених обставин, подання слід повернути ВДВС для подання до належного суду.

    Керуючись ст.ст. 115, 373 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

    Подання Державної виконавчої служби Будьоннівського районного управління юстиції у м. Донецьку про тимчасове обмеження у праві виїзду за межу України ОСОБА_1 - повернути заявнику.

    На ухвалу може бути подана заява про апеляційне оскарження у Апеляційний суд Донецької області через Будьоннівський районний суд Донецької області протягом п’яти днів з проголошення ухвали, а апеляційна скарга може бути подана у тому ж порядку  протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається в строк, встановлений для подання такої заяви.

    Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне  оскарження, але апеляційна  скарга не була подана у встановлений строк, ухвала  набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не  скасовано,  набирає законної сили  після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя :    

СудБудьоннівський районний суд м.Донецька
Дата ухвалення рішення05.08.2010
Оприлюднено24.09.2010
Номер документу11267412
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-54-10

Ухвала від 22.12.2010

Цивільне

Дебальцевський міський суд Донецької області

Сухоручко Юлія Олександрівна

Ухвала від 12.10.2010

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик Віталій Васильович

Ухвала від 05.08.2010

Цивільне

Будьоннівський районний суд м.Донецька

Сенчишин Федір Миронович

Ухвала від 06.04.2010

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський Сергій Миколайович

Ухвала від 12.03.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Донецька

Анісімова Наталя Дмитрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні