Ухвала
від 12.03.2010 по справі 6-54-10
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДОНЕЦЬКА

 УХВАЛА

ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

Справа № 6-54/10

КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДОНЕЦЬКА

 

«12» березня  2010 року                                                                      м. Донецьк

в складі -                             судді -                АНІСІМОВОЇ   Н.Д.

                                              при секретарі – ШЕВЧЕНКО О.О.

розглянувши у судовому засіданні матеріали подання старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції у м. Донецьку «про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон громадянки України ОСОБА_1», суд -

В С Т А Н О В И В:  

В провадженні Кіровського районного суду м. Донецька знаходиться подання Державного виконавця відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції у м. Донецьку «про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон громадянки України ОСОБА_1», в якому вказано, що у відділі державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції у м. Донецьку  на виконанні знаходиться виконавчий лист № 2-2276 від 04.06.2009р. виданий Кіровським районним судом м. Донецька про стягнення з ОСОБА_1 на користь ВАТ «Ерстебанк» - 76 621, 81 доларів США.

Боржником виконавчій документ в добровільному порядку не виконується.

Стягувачем – ВАТ «Ерстебанк» надано заяву про вжиття всіх заходів щодо виконання даного виконавчого документу.

 Відповідно до ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», підставою для тимчасових обмежень у праві виїзду громадян України за кордон є ухилення громадянина від виконання зобов’язань, покладених на нього судовим рішенням, - до виконання зобов’язань. Тимчасове затримання або вилучення паспорта у таких випадках здійснюється судом, органами прокуратури, внутрішніх справ, служби безпеки, Державної прикордонної служби України, військовими комісаріатами та консульською службою України.

За таких обставин,  старший державний виконавець відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції у м. Донецьку просить суд заборонити ОСОБА_1 виїзд за межі України до виконання ним своїх зобов’язань перед кредитором.

Представник відділу державної виконавчої служби Кіровського районного управління юстиції у м. Донецьку  в судовому засіданні заяву підтримав, надав пояснення аналогічні викладеним, просив суд задовольнити вимоги заявника у повному обсязі.

 

ОСОБА_1 в судове засідання не з’явилась, про час та місце розгляду справи була повідомлена у встановленому законом порядку.

Вивчивши матеріали справи, суд вирішив, встановити тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон громадянки України ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІН НОМЕР_1, яка зареєстрована  за адресою ІНФОРМАЦІЯ_2.

На підставі викладеного, керуючись ст. 5 Закону України «Про виконавче провадження», п. 5 ч. 1, ч. 4 ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду і в’їзду в Україну громадян України», суд –

У Х В А Л И В:

Встановити тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон громадянки України ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ІН НОМЕР_1, яка зареєстрована  за адресою ІНФОРМАЦІЯ_2

Копію ухвали надіслати до ВДВС Кіровського РУЮ м. Донецька.

Заява про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подане протягом 5 днів з дня його проголошення. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом 10 днів після подачі заяви про апеляційне оскарження.

Ухвала надрукована суддею одноособово в одному примірнику в нарадчій кімнаті.

Суддя                                                                        Н.Д. Анісімова

СудКіровський районний суд м.Донецька
Дата ухвалення рішення12.03.2010
Оприлюднено01.02.2010
Номер документу8280421
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-54-10

Ухвала від 22.12.2010

Цивільне

Дебальцевський міський суд Донецької області

Сухоручко Юлія Олександрівна

Ухвала від 12.10.2010

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Чопик Віталій Васильович

Ухвала від 05.08.2010

Цивільне

Будьоннівський районний суд м.Донецька

Сенчишин Федір Миронович

Ухвала від 06.04.2010

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський Сергій Миколайович

Ухвала від 12.03.2010

Цивільне

Кіровський районний суд м.Донецька

Анісімова Наталя Дмитрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні