Ухвала
від 10.08.2023 по справі 278/3806/23
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №278/3806/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 серпня 2023 року м. Житомир

Суддя Житомирськогорайонного судуЖитомирської областіДубовік О.М.,розглянувши заяву ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін Сергій Костянтинович,про вжиттязаходів забезпеченняпозову усправі запозовною заявою ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін Сергій Костянтинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «НЕССО»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Єфіменко Денис Олегович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшла вище вказана позовна заява.

Разом з позовом до суду надійшла заява про забезпечення позову ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін С. К., якою останні просять суд зупинити стягнення коштів на підставі виконавчого напису вчиненого 02.12.2020 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Баршацьким І.В., зареєстрованого в реєстрі за № 12187, про стягнення з неї на користьТовариства зобмеженою відповідальністю«НЕССО» заборгованості.

Дослідивши заяву, суддею встановлено наступне.

Відповідно до п. 2ч. 1 ст. 152ЦПК України заявапро забезпечення позову, яка подаєтьсяодночасно з пред`явленням позову подається до суду, до якого подається позовна заява, за правилами підсудності, встановленими цим Кодексом.

Згідно ухвали Житомирського районного суду Житомирської області від 10.08.2023 року позовну заяву ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін Сергій Костянтинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «НЕССО»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Єфіменко Денис Олегович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, направлено за правилами підсудності до Богунського районного суду м. Житомира.

За правилами п. 1 ч. 1ст. 31 ЦПК Українисуд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

З огляду на те, що матеріали цивільної справи № 278/3806/23 про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, підлягає направленню за підсудністю до Богунського районного суду м. Житомира, відповідно заява про забезпечення позову, яка подана одночасно з позовом, підлягає також направленню з дотриманням правил територіальної підсудності до зазначеного суду.

Керуючись ст.ст.27-31,152 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін Сергій Костянтинович,про вжиттязаходів забезпеченняпозову усправі запозовною заявою ОСОБА_1 , від імені якої діє адвокат Калінін Сергій Костянтинович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «НЕССО»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Єфіменко Денис Олегович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню - направити за підсудністю до Богунського районного суду м. Житомира.

Копію ухвали направити позивачу для відома.

Ухвала може бути оскаржена до Житомирського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя О. М. Дубовік

СудЖитомирський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення10.08.2023
Оприлюднено14.08.2023
Номер документу112746096
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про забезпечення (скасування забезпечення) позову або доказів

Судовий реєстр по справі —278/3806/23

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Рішення від 12.03.2024

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Буша Н. Д.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Богунський районний суд м. Житомира

Полонець С. М.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Дубовік О. М.

Ухвала від 10.08.2023

Цивільне

Житомирський районний суд Житомирської області

Дубовік О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні