Ухвала
від 04.09.2023 по справі 541/1364/22
МИРГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 541/1364/22

Провадження № 2/541/65/2023

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 вересня 2023 року м.Миргород

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді - Куцин В.М.,

секретаря судового засідання - Калініченко Л.О.,

з участю представника позивача та третьої особи, адвоката - Пугача С.В.,

представника відповідача ОСОБА_1 , адвоката Галінкіна В.Ф.,

представника відповідача ТОВ «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», адвоката Колосова А.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю " Фінансова компанія " Інтайм Фінанс", Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринської Людмили Володимирівни, приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночки Олександра Вікторовича, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Черленюх Людмили Василівни про скасування рішень про державну реєстрацію права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння, третя особа - ОСОБА_3 ,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю " Фінансова компанія " Інтайм Фінанс", Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринської Людмили Володимирівни, приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночки Олександра Вікторовича, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Черленюх Людмили Василівни про скасування рішень про державну реєстрацію права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння, третя особа - ОСОБА_3 .

Ухвалою судді від 18 липня 2022 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження та призначено підготовче засідання.

Ухвалою суду від 20 грудня 2022 року клопотання позивача про витребування доказів задоволено. Зобов`язано приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринську Людмилу Володимирівну надати в електронному вигляді (на електронну адресу суду inbox@mrm.pl.court.gov.ua) належним чином посвідчені копії нотаріальних документів та документів, на підставі яких були вчинені нотаріальні дії, щодо нерухомого майна квартири АДРЕСА_1 . Зобов`язано приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Полтавської області Ганночку Олександра Вікторовича надати в електронному вигляді (на електронну адресу суду inbox@mrm.pl.court.gov.ua) належним чином посвідчені копії нотаріальних документів та документів, на підставі яких були вчинені нотаріальні дії, які знаходяться у справах нотаріуса, на підставі яких було прийнято Рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень (з відкриттям розділу), індексний номер: 57386370 від 31.03.2021 та внесені записи до Реєстру, що стосується нерухомого майна, квартири АДРЕСА_1 .

Ухвалою суду від 06 березня 2023 року прийнято заяву позивача про зміну підстав позову у цивільній справі за її позовом Заяву представника ОСОБА_1 , адвоката Галінкіна В.Ф., про залучення третьої особи до участі у справі задоволено. Залучено до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору ОСОБА_3 .

Ухвалою суду від 22 березня 2023 року провадження по вищезазначеній справі зупинене до проведення судово почеркознавчої експертизи.

06 липня 2023 року справа повернута з експертної установи без наданого експертного висновку у зв`язку з ненаданням сторонами оригіналів досліджуваних документів - рекомендованих повідомлень про вручення поштових відправлень 3960508022403, 3960508022500 від 28.01.2021.

Ухвалою суду від 14 липня 2023 року провадження у справі поновлено. Розгляд справи продовжено в підготовчому засіданні 24 липня 2023 року.

24 липня 2023 року підготовче засідання відкладено до 16 серпня 2023 року у зв`язку з необхідністю ознайомлення сторонами з клопотанням представника позивача про зупинення провадження по справі.

16 серпня 2023 року підготовче засідання відкладено до 04 вересня 2023 року у зв`язку із заявленим клопотанням представника позивача про відкладення засідання.

Позивач, її представник та представник третьої особи в підготовчому засіданні не заперечували проти призначення справи до судового розгляду. Раніше подане клопотання про зупинення провадження по справі не підтримали, так як відпали підстави для його зупинення.

Представник відповідача Фінансова компанія " Інтайм Фінанс" в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином (а.с. 198,204 том. 3).

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії» не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_1 , адвокат Галінкін В.Ф. . проти призначення справи до судового розгляду не заперечував.

Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Джуринська Л.В., приватний нотаріус Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночка О.В., приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Черленюх Л.В. в підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином (а.с. 199,200,205 том. 3).

Відповідно до частини 1 статті 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно із частиною 2 статті 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом встановлено, що укласти мирову угоду, передати справу для розгляду третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді сторони не бажають Докази на які посилається в позові суду надані, всі відомі по справі обставини повідомлені. Підстав для вступу у справу інших осіб не вбачається.

Таким чином суд вважає, що всі питання які підлягають вирішенню в підготовчому засіданні з`ясовані, тому необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 197, 200, 222, 260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю " Фінансова компанія " Інтайм Фінанс", Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвестиційні рішення та стратегії», ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Джуринської Людмили Володимирівни, приватного нотаріуса Кременчуцького міського нотаріального округу Ганночки Олександра Вікторовича, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Черленюх Людмили Василівни про скасування рішень про державну реєстрацію права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння, третя особа - ОСОБА_3 закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 29вересня 2023року о 13годині 30хвилин в приміщенні Миргородського міськрайонного суду Полтавської області за адресою вул. Гоголя,133 м. Миргород.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин та дослідження доказів: вступне слово учасників справи, дослідження доказів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В. М. Куцин

Дата ухвалення рішення04.09.2023
Оприлюднено06.09.2023
Номер документу113200273
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння,

Судовий реєстр по справі —541/1364/22

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Одринська Т. В.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Одринська Т. В.

Рішення від 11.01.2024

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Третяк О. Г.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Одринська Т. В.

Рішення від 25.10.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Рішення від 25.10.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 14.07.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Миргородський міськрайонний суд Полтавської області

Куцин В. М.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Карпенко Світлана Олексіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні