Постанова
від 14.09.2010 по справі 8/42(10)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання банкрутом

14.09.10 С права№ 8/42(10)

Господарський суд Львів ської області у складі судді Гутьєвої В.В.

при секретарі Габаковськ ій Х.В.

розглянув у судовому засід анні матеріали справи за зая вою Приватного підприємс тва „Центрстильінвест”, м.Ль вів про порушення справи про банкрутство

за участю представника бор жника: Вторака А.М.

До початку розгляду с прави відповідно до ст.20 ГПК У країни представнику боржник а роз' яснено право відводу судді. Відводу судді заявлен о не було. На підставі ст.22 ГПК У країни роз' яснено процесуа льні права та обов' язкистор они.

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємств о „Центрстильінвест”, м.Льві в звернулось у суд із заявою п ро його банкрутство у порядк у, встановленому ст.51 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”.

Ухвалою від 03.09.2010 р. порушен о провадження у справі та вве дено мораторій на задоволенн я вимог кредиторів.

Представник боржника у суд ове засідання з' явився, вим оги щодо визнання боржника б анкрутом підтримав з підстав , викладених в заяві та додани х до неї документах, зазначив при цьому, що станом на дату р озгляду справи боржник не по гасив заборгованості перед к редиторами, майнових активів , достатніх для сплати заборг ованості немає, просить ПП „Ц ентрстильінвест” визнати ба нкрутом та призначити ліквід атором боржника арбітражног о керуючого Онушканича Я.В.

Відповідно до вимог ст.51 Зак ону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” якщо вартості майна боржни ка - юридичної особи, щодо яког о прийнято рішення про лікві дацію, недостатньо для задов олення вимог кредиторів, так а юридична особа ліквідуєтьс я в порядку, передбаченому ци м Законом. У разі виявлення за значених обставин ліквідато р (ліквідаційна комісія) зобо в'язані звернутися в господа рський суд із заявою про пору шення справи про банкрутство такої юридичної особи.

За результатами розгляду з аяви про порушення справи пр о банкрутство юридичної особ и, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторі в, господарський суд визнає б оржника, який ліквідується, б анкрутом, відкриває ліквідац ійну процедуру, призначає лі квідатора.

З матеріалів справи вбачає ться, що ПП „Центрстильінвес т” зареєстроване Шевченківс ькою районною у м. Києві держа вною адміністрацією 23.09.2008 р., ко д ЄДРПОУ 36174977.

Згідно з матеріалами справ и 15.03.2010 року засновником підпри ємства прийнято рішення про припинення діяльності підпр иємства шляхом його ліквідац ії, створено ліквідаційну ко місію. Про прийняття згадано го рішення внесено запис до Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців. Відповідно до вимог Закону України „Про де ржавну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підпри ємців” в Бюлетні державної р еєстрації № 146(6) від 24.03.2010 року опу бліковано оголошення про при йняття рішення про припиненн я діяльності підприємства, с клад ліквідаційної комісії т а про строки звернення креди торів із вимогами до підприє мства. 23.03.2010 р. в газеті „Голос Ук раїни” за № 51 (4801) опубліковано о голошення про припинення гос подарської діяльності ПП „Це нтрстильінвест” та встановл ено термін прийняття заяв з к редиторськими вимогами до бо ржника. Після публікації ого лошення з претензією до борж ника звернулась ФОП ОСОБА_1 на суму 7' 950,00 грн.

Суду також надано складени й ліквідаційною комісією про міжний ліквідаційний баланс на 16.08.2010 р., згідно якого активи у ПП „Центрстильінвест” відсу тні. Пасиви підприємства ста новлять 7' 950,00 грн. ліквідбалан с затверджений засновником б оржника.

За результатами вивчення п оданих документів суд дійшов до висновку, що ліквідаційна комісія підставно звернулас я до господарського суду про порушення провадження у спр аві про банкрутство Приватно го підприємства „Центрстиль інвест”. Відповідно до вимог ст. 51 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” ПП „Центрстильінве ст” слід визнати банкрутом т а відкрити ліквідаційну проц едуру. Суд вважає за можливе з адоволити клопотання предст авника боржника та призначит и ліквідатором ПП „Центрстил ьінвест” арбітражного керую чого Онушканича Ярослава Вас иловича., оскільки такий пода в заяву про згоду на призначе ння його ліквідатором у спра ві.

На підставі наведеного та к еруючись ст.ст. 1, 3-1, 5, 22, 23, 51 Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, с уд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Приватне підприємство „Центрстильінвест” (79039, м.Льві в, вул.Шевченка, 75Б/6; код ЄДРПОУ 36174977) визнати банкрутом та відк рити ліквідаційну процедуру .

Скасувати арешти, накладе ні на майно боржника. Накладе ння нових арештів на майно ба нкрута

не допускається.

2. Призначити ліквідат ором у справі арбітражного к еруючого Онушканича Ярослав а Васильовича, ліцензія сері ї АБ № 271689 від 06.02.206 р., який прожива є за адресою: АДРЕСА_1

3. Ліквідатору відповідно д о ст.ст.23-34, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” подати до офіц ійних друкованих органів ого лошення про визнання ПП „Цен трстильінвест ” банкрутом, в исновок щодо наявності ознак фіктивного банкрутства або доведення до банкрутства, су дову процедуру ліквідації ПП „Центрстильінвест” здійсню вати у порядку, встановленом у ст.ст. 22-34, 41, 51 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом” та подати зв іт про виконану роботу і доку ментально підтверджений бал анс на затвердження суду. Док ази опублікування оголошенн я, документально підтверджен ий звіт про виконану роботу н адати суду.

4. Судове засідання пр изначити на 23.11.2010 р. о 09год. 30хв. , яке відбудеться в пр иміщенні господарського суд у Львівської області (м.Львів , вул.Личаківська, 128, каб.504).

5. Участь у судовому засіда нні представника ліквідатор а - обов' язкова.

6. Копію постанови надісл ати банкруту, ліквідатору ба нкрута, Львівському обласном у відділу з питань банкрутст ва, Залізничному ВДВС ЛМУЮ та державному реєстратору.

Суддя

Дата ухвалення рішення14.09.2010
Оприлюднено29.09.2010
Номер документу11330536
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8/42(10)

Ухвала від 19.01.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

Ухвала від 20.12.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Постанова від 27.10.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Постанова від 14.09.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні