Ухвала
від 06.09.2023 по справі 727/5087/23
ПЕРШОТРАВНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІВЦІВ

Єдиний унікальний номер 727/5087/23

Номер провадження 2/725/461/23

УХВАЛА

про залишення позову без розгляду

06.09.2023 року м. Чернівці

Першотравневий районний суд м. Чернівці в складі:

головуючого судді Войтуна О.Б.,

при секретарі Сумарюк М.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Чернівці справу за позовом ОСОБА_1 в інтересах якої звернулася адвокат Палікиржа Лілія Валеріївна до обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», третя особа на стороні відповідача: генеральний директор ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Єленєв Володимир Володимирович про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи та поновлення на роботі, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Першотравневого районного суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 в інтересах якої звернулася адвокат Палікиржа Л.В. до ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», третя особа на стороні відповідача: генеральний директор ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Єленєв В.В. про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи та поновлення на роботі.

Через канцелярію суду 05.09.2023 року від представника позивача адвоката Палікиржи Л.В. надійшла заява про залишення позову без розгляду.

Враховуючи те, що в судове засідання не з`явились всі особи, які беруть участь у справі, а тому фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось, що відповідає положенням ч.2 ст.247 ЦПК України.

Відповідно до ч. 1 п. 5 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заяву необхідно задовольнити та позов залишити без розгляду.

На підставівикладеного такеруючись ст.ст.247,257, 258-261, 353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В :

Позов ОСОБА_1 в інтересах якої звернулася адвокат Палікиржа Лілія Валеріївна до обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», третя особа на стороні відповідача: генеральний директор ОКНП «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Єленєв Володимир Володимирович про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення з роботи та поновлення на роботі залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Чернівецького апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в 15-денний строк з дня проголошення ухвали. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Першотравневого

районного суду м.Чернівці О. Б. Войтун

Дата ухвалення рішення06.09.2023
Оприлюднено12.09.2023
Номер документу113345929
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення з роботи та поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —727/5087/23

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Войтун О. Б.

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Литвинюк І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні