Ухвала
від 12.09.2023 по справі 549/276/23
ЧОРНУХИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №549/276/23

провадження № 2/549/91/23

У Х В А Л А

12 вересня 2023 року Чорнухинський районний суд Полтавської області

головуючого судді- Глущенко Н.М.

з участю: секретаря Зуб Р.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт.Чорнухи Полтавської області цивільну справу за позовом заступника керівника Лубенської окружної прокуратури Полтавської області Дігтяря Антона в інтересах держави в особіГоловне управління Держгеокадастру у Полтавській області, до ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: товариство з обмеженою відповідальністю «Дружба-Нова», про конфіскацію земельних ділянок,

установив:

В провадженні Чорнухинського районного суду Полтавської перебуває цивільна справа за позовом заступника керівника Лубенської окружної прокуратури Полтавської області Дігтяря Антона в інтересах держави в особіГоловне управління Держгеокадастру у Полтавській області, до ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: товариство з обмеженою відповідальністю «Дружба-Нова», про конфіскацію земельних ділянок.

Представник позивача в судове засідання не з`явився, просив розгляд справи провести без його участі, позовні вимоги підтримує.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася.

Представник третьої особи СТОВ «Дружба-Нова» в судове засідання не з`явився, надав до суду пояснення щодо позову, та просив розгляд справи проводити без участі представника третьої особи.

Враховуючи, що розгляд справи відбувався у відсутність сторін, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до ст.189ЦПКУкраїни завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, уточнення позовних вимог та складу учасників судового процесу, з`ясування заперечень проти позовних вимог, визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів, вирішення відводів, визначення порядку розгляду справи, вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ст.200ЦПКУкраїни у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В судовому засіданні, у відповідності до ст.189 ЦПК України, проведено підготовче провадження та з`ясовано обставини, передбачені ст.197 ЦПК України, до судового розгляду спір не врегульований.

Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 197 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Закінчити підготовче провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Лубенської окружної прокуратури Полтавської області Дігтяря Антона в інтересах держави в особіГоловне управління Держгеокадастру у Полтавській області, до ОСОБА_1 ,третя особана сторонівідповідача,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору:товариство зобмеженою відповідальністю«Дружба-Нова»,про конфіскаціюземельних ділянокта призначити справу до судового розгляду на 11 год 00 хв 26 вересня 2023 року.

Про дату, час та місце судового розгляду справи повідомити учасників справи, шляхом направлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Н.М.Глущенко

СудЧорнухинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення12.09.2023
Оприлюднено15.09.2023
Номер документу113428396
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —549/276/23

Рішення від 26.09.2023

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Рішення від 26.09.2023

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Чорнухинський районний суд Полтавської області

Глущенко Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні