Ухвала
від 18.09.2023 по справі 931/336/22
ЛОКАЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 931/336/22

Провадження № 2/931/16/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

18.09.2023 року смт. Локачі

Локачинський районний суд Волинської області у складі:

головуючого судді Безп`ятко О.І.,

з участю секретаря судового засідання Левчук О.В.,

при проведенніпідготовчого судовогозасідання взалі судуу цивільнійсправі запозовом Товариства з обмеженою відповідальністю «П`ятидні» до Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області, ОСОБА_1 про визнання протиправними та скасуваня рішення, скасування запису про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації земельної ділянки,

в с т а н о в и в :

У справі за позовом Товариства зобмеженою відповідальністю«П`ятидні»до Затурцівськоїсільської радиВолодимирського районуВолинської області, ОСОБА_1 провизнання протиправнимита скасуванярішення,скасування записупро державнуреєстрацію прававласності наземельну ділянку,скасування державноїреєстрації земельноїділянки проведено підготовку до судового розгляду.

Сторони повідомили про всі обставини справи, які їм відомі, та надали докази, на які вони посилаються у позові.

Представник ТзОВ «П`ятидні» Котович Б.В. у судове засідання не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що стверджується розпискою (а.с. 170). 18 вересня 2023 року від нього надійшла заява, у якій просить підготовче судове засідання провести без його участі, закрити підготовче провадження та призначити судовий розгляд по суті справи (а.с. 174-175).

Представник Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області у судове засідання не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, що стверджується довідкою про доставку електронного листа (а.с. 172). Про причини неявки суд не повідомив, будь-яких клопотань, заяв, від нього не надійшло.

Відповідач ОСОБА_1 та їїпредставник ОСОБА_2 у судове засідання не з`явилися також, хоча були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, що стверджується довідкою про доставку електронного листа та розпискою(а.с. 173). 18 вересня 2023 року від представника ОСОБА_2 надійшла заява, у якій зазначив, що не заперечують про призначення розгляду даної справи по суті (а.с. 178).

Враховуючи наведене, а також вимоги ст. 198, ч.1 ст. 223 ЦПК України, суд дійшов висновку про можливість проведення підготовчого судового засідання без участі сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Судом визначено порядок з`ясування обставин та дослідження доказів у справі.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, у тому числі вирішено питання про призначення судової земельно-технічної експертизи.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки до судового розгляду справи.

Під час проведення підготовчого судового засідання суд, з`ясувавши обставини справи, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого судового засідання та призначення судового розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 247, 196-200 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «П`ятидні» до Затурцівської сільської ради Володимирського району Волинської області, ОСОБА_1 про визнання протиправними та скасуваня рішення, скасування запису про державну реєстрацію права власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації земельної ділянки закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14:3012жовтня 2023року в залі судових засідань Локачинського районного суду Волинської області за адресою: смт. Локачі, вул. Миру, 20 Володимирського району Волинської області.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

В судове засідання викликати учасників справи та їх представників.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Локачинського районного суду О.І. Безп`ятко

Дата ухвалення рішення18.09.2023
Оприлюднено20.09.2023
Номер документу113512818
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —931/336/22

Постанова від 04.03.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

Постанова від 04.03.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Карпук А. К.

Рішення від 22.01.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Рішення від 28.12.2023

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Рішення від 28.12.2023

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Локачинський районний суд Волинської області

Безп'ятко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні