Ухвала
від 19.09.2023 по справі 343/1557/23
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 343/1557/23

Провадження №: 2/0343/444/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

19 вересня 2023 року м. Долина

Долинський районний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого судді Тураша В. А.

секретаря Лукань О.З.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі Долинського районного суду справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Долинського ліцею №4 Долинської міської ради Івано-Франківської області про стягнення матеріальної та моральної шкоди-

В С Т А Н О В И В :

Позивачка ОСОБА_1 звернулась в суд із позовом до Долинського ліцею №4 Долинської міської ради Івано-Франківської області про стягнення матеріальної та моральної шкоди.

Ухвалою судді Долинського районного суду Івано-Франківської області від 04.07.2023 відкрито провадження по даній справі та призначено підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання на повторний виклик з"явились: позивачка ОСОБА_1 , її представник адвокат Бігун В.П., представник відповідача адвокат Кобилинець Т.В.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Згідно п. 15 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Таким чином, оскільки судом встановлено, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, а тому слід закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189,197,200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Долинського ліцею №4 Долинської міської ради Івано-Франківської області про стягнення матеріальної та моральної шкоди та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Долинського районного суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Обліски,115 м.Долина, Івано-Франківська область, на 06 жовтня 2023 року в 11.30 год., у залі судового засідання №3.

В судове засідання викликати сторони.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному веб-сайті: dl.if.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Долинського районного суду В. А. Тураш

Дата ухвалення рішення19.09.2023
Оприлюднено20.09.2023
Номер документу113537246
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —343/1557/23

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Тураш В. А.

Ухвала від 19.09.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Тураш В. А.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Тураш В. А.

Ухвала від 04.07.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Тураш В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні