Ухвала
від 20.09.2023 по справі 484/4588/23
МИКОЛАЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

20.09.23

22-ц/812/1119/23

Єдиний унікальний номер судової справи 484/4588/23

Провадження № 22-ц/812/1119/23

У Х В А Л А

20 вересня 2023 року м. Миколаїв

Миколаївський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді - Крамаренко Т.В.

суддів: Темнікової В.І., Царюк Л.М.

вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , подану в його інтересах адвокатом Прутян Олександром Анатолійовичем на ухвалу Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області від 11 вересня 2023 року, постановлену у справі за позовом ОСОБА_1 до Регіонального ландшафтного парку «ГРАНІТНО-СТЕПОВЕ ПОБУЖЖЯ», ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», треті особи: Миколаївська обласна рада, Кабінет Міністрів України, ГУ Держгеокадасту у Миколаївській області, Миколаївська обласна прокуратура, Державна екологічна інспекція України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Миколаївська обласна державна адміністрація про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації,-

в с т а н о в и в:

Ухвалою Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області від 11 вересня 2023 року позовну заяву ОСОБА_1 до Регіонального ландшафтного парку «ГРАНІТНО-СТЕПОВЕ ПОБУЖЖЯ», ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», треті особи: Миколаївська обласна рада, Кабінет Міністрів України, ГУ Держгеокадасту у Миколаївській області, Миколаївська обласна прокуратура, Державна екологічна інспекція України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Миколаївська обласна державна адміністрація про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації, передано за підсудністю на розгляд до Доманівського районного суду Миколаївської області.

Не погодившись звказаною ухвалоюсуду,15вересня 2023року адвокатПрутянО.А.,діючи вінтересах ОСОБА_1 через систему«Електронний суд» подавапеляційну скаргу в межах строку на апеляційне оскарження.

Апеляційна скарга по даній цивільній справі за формою та змістом відповідає вимогам ст. 356 ЦПК України.

Не встановлено підстав для застосування положень ст.185ЦПК України та інших обставин, які перешкоджають апеляційному провадженню.

Відповідно до ч.2 ст. 369 ЦПК України, апеляційні скарги на ухвали суду, зазначені у пунктах 1, 5, 6, 9, 10, 14, 19, 37-40 ч.1 ст. 353 ЦПК України, розглядаються судом апеляційної інстанції без повідомлення учасників справи.

Керуючись ст.ст. 359, 360, 361 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , подану в його інтересах адвокатом Прутян Олександром Анатолійовичем на ухвалу Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області від 11 вересня 2023року, постановлену у справі за позовом ОСОБА_1 до Регіонального ландшафтного парку «ГРАНІТНО-СТЕПОВЕ ПОБУЖЖЯ», ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», треті особи: Миколаївська обласна рада, Кабінет Міністрів України, ГУ Держгеокадасту у Миколаївській області, Миколаївська обласна прокуратура, Державна екологічна інспекція України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Миколаївська обласна державна адміністрація про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації.

Витребувати з Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області цивільну справу № 484/4588/23 за позовом ОСОБА_1 до Регіонального ландшафтного парку «ГРАНІТНО-СТЕПОВЕ ПОБУЖЖЯ», ДП «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», треті особи: Миколаївська обласна рада, Кабінет Міністрів України, ГУ Держгеокадасту у Миколаївській області, Миколаївська обласна прокуратура, Державна екологічна інспекція України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Миколаївська обласна державна адміністрація про визнання недійсними державних актів на право постійного користування земельними ділянками та скасування їх державної реєстрації.

Копію цієї ухвали надіслати учасникам справи.

Копію апеляційної скарги направити відповідачам та третім особам.

Роз`яснити учасникам справи право на подачу до апеляційного суду відзиву на апеляційну скаргу в письмовій формі не пізніше п`яти днів з дня отримання копії цієї ухвали. У разі подання відзиву надати суду докази його надсилання (надання) і доданих до нього документів іншим учасникам справи. Відсутність відзиву на апеляційну скаргу не перешкоджає перегляду рішення суду першої інстанції.

Розгляд справи в суді апеляційної інстанції проводити в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Інформацію щодосправи можнаотримати наофіційному веб-порталі судовоївлади Україниза веб-адресою сторінкиМиколаївського апеляційного суду: https://mka.court.gov.ua.

Ухвала касаційному оскарженню не підлягає.

Головуючий Т.В. Крамаренко

Судді: В.І. Темнікова

Л.М. Царюк

СудМиколаївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення20.09.2023
Оприлюднено22.09.2023
Номер документу113588163
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо припинення права користування земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —484/4588/23

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 25.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Доманівський районний суд Миколаївської області

Єгорова Н. І.

Постанова від 11.10.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Крамаренко Т. В.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Крамаренко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні