Ухвала
від 25.09.2023 по справі 589/878/21
ШОСТКИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 589/878/21

Провадження № 2/589/66/23

УХВАЛА

про уточнення персональних даних

25 вересня 2023 року Шосткинський міськрайонний суд Сумської області в складі

головуючого судді Лєвші С.Л.,

з участю секретаря судового засідання Новик О.С.,

представника позивача адвоката Рязанець А.А.,

представник відповідача адвоката Островської Г.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду у місті Шостка Сумської області за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства «Промислово-виробниче об`єднання «Енергія», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, щодо предмета спору: ОСОБА_3 , про визнання незаконним рішення про передачу житла у приватну власність у порядку приватизації та свідоцтва про право власності на житло в частині, що стосується особи відповідача,-

ВСТАНОВИВ:

09 березня 2021 року ОСОБА_1 звернувся до Шосткинського міськрайонного суду Сумської області з позовною заявою до ОСОБА_2 , в якій просить визнати незаконним та скасувати розпорядження органу приватизації Комунального підприємства «Промислово-виробниче об`єднання «Енергія» від 18.09.2017 за №12754, в частині передачі в приватну власність у порядку приватизації ОСОБА_2 1/2 частки квартири АДРЕСА_1 , та недійсним свідоцтво про право власності на дане житло, що видане 20.09.2017 органом приватизації Комунальним підприємством «Промислово-виробниче об`єднання «Енергія» в частині що стосується права ОСОБА_2 на 1/2 частку вказаної квартири.

Позивач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилася, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена.

Представник відповідача адвокат Островська Г.В. в підготовчому засіданні заявила клопотання про зміну персональних даних відповідача, а саме просить змінити її прізвище « ОСОБА_4 » на прізвище « ОСОБА_5 » у зв`язку із реєстрацією шлюбу.

Представник позивача адвокат Рязанець А.А. в підготовчому засіданні не заперечував проти зміни персональних даних відповідача у справі.

Представник Комунального підприємства «Промислово-виробниче об`єднання «Енергія» та третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, щодо предмета спору: ОСОБА_3 в підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені.

Дослідивши заяву представника відповідача адвоката Островської Г.В. про уточнення персональних даних та оглянувши матеріали справи з цього питання, а також заслухавши думку представника позивача, суд прийшов до наступного.

Як вбачається, із свідоцтва про шлюб, серія НОМЕР_1 , виданого 17 грудня 2021 року Відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми), ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстрували шлюб 17 грудня 2021 року, про що в цей день цим Відділом складено відповідний актовий запис №1980. Прізвище після державної реєстрації шлюбу: чоловіка ОСОБА_5 , дружини ОСОБА_5 .

За встановлених обставин, суд вважає за необхідне заяву представника відповідача адвоката Островської Г.В. про уточнення персональних даних задовольнити та уточнити персональні дані відповідача щодо зміни її прізвища з « ОСОБА_4 » на « ОСОБА_5 ».

На підставі викладеного, керуючись ст. 222, 258-261, 353 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача адвоката Островської Ганни Вікторівни про уточнення персональних даних у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства «Промислово-виробниче об`єднання «Енергія», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, щодо предмета спору: ОСОБА_3 , про визнання незаконним рішення про передачу житла у приватну власність у порядку приватизації та свідоцтва про право власності на житло в частині, що стосується особи відповідача - задовольнити.

Уточнити персональні дані відповідача ОСОБА_2 , вказавши її теперішнє прізвище « ОСОБА_5 ».

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Шосткинського міськрайонного суду

Сумської області С.Л.Лєвша

Дата ухвалення рішення25.09.2023
Оприлюднено26.09.2023
Номер документу113669845
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: щодо реєстрації або обліку прав на майно

Судовий реєстр по справі —589/878/21

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Шосткинський міськрайонний суд Сумської області

Лєвша С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні