Ухвала
від 02.10.2023 по справі 552/5757/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/5757/23

Провадження № 2/552/4984/23

У Х В А Л А

02.10.2023 року суддя Київського районного суду м. Полтави Шаповал Т.В. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , до Департаменту освіти Полтавської міської ради, місцезнаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36, Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради», місцезнаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36, про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідачів про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Відповідно до ч.2 ст.27 ЦПК України позови до юридичних осіб пред`являються в суд за їхнім місцезнаходженням згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Відповідно до ч.15 ст. 28 ЦПК України позови до кількох відповідачів, які проживають або знаходяться в різних місцях, пред`являються за місцем проживання або місцезнаходженням одного з відповідачів за вибором позивача.

Як вбачається із матеріалів позовної заяви місцезнаходження Департаменту освіти Полтавської міської ради та Комунальне підприємство «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» зазначено за адресою: м. Полтава, вул. Соборності,36 Шевченківський район м. Полтави.

Відповідно до ст.28 ЦПК України позови про стягнення аліментів, збільшення їх розміру, оплату додаткових витрат на дитину, стягнення неустойки (пені) за прострочення сплати аліментів, індексацію аліментів, зміну способу їх стягнення, про визнання батьківства відповідача, позови, що виникають з трудових правовідносин, можуть пред`являтися також за зареєстрованим місцем проживання чи перебування позивача.

Як вбачається із матеріалів позовної заяви місце проживання ОСОБА_1 зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до п.1 ч.1 ст.31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо вона належить до територіальної юрисдикції ( підсудності) іншого суду.

Враховуючи вищевикладене, позовну заяву ОСОБА_1 до Департаменту освіти Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу потрібно передати до Октябрського районного суду м. Полтави.

Керуючись ст. 31,187 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Департаменту освіти Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу передати для розгляду до Октябрського районного суду м. Полтави.

Ухвала суду може бути оскаржена до Полтавського апеляційного судучерез Київський районний суд м. Полтави шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів.

Суддя Т.В.Шаповал

СудКиївський районний суд м. Полтави
Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено03.10.2023
Номер документу113843041
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —552/5757/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Шаповал Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні