Ухвала
від 30.10.2023 по справі 552/5757/23
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 30.10.2023Справа № 552/5757/23 Провадження № 2/554/8442/2023

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про залишення позову без руху

30.10.2023року м. Полтава

Суддя Октябрського районного суду м. Полтави Материнко М.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), до Департаменту освіти Полтавської міської ради (місце знаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36), Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» (місце знаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36) про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В :

До Октябрського районного суду м. Полтави за підсудністю на підставі ухвали судді Київського районного суду м. Полтави від 02.10.2023 року надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Департаменту освіти Полтавської міської ради, Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Вимоги до форми та змісту позовної заяви визначено положеннями ст.ст.175,177 ЦПК України.

За змістом п.3 ч.3ст.175 ЦПК Українипозовна заява повинна містити: зазначення ціни позову, якщо позов підлягає грошовій оцінці; обґрунтований розрахунок сум, що стягуються чи оспорюються.

У разі недотримання цих вимог суддя постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення допущених ним недоліків.

Суддею встановлено, що при подачі позовної заяви ОСОБА_1 не дотрималась вищезазначених вимог, а саме: не зазначила ціни позову, оскільки нею пред`явлено позовну вимогу майнового характеру про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, а також не надала обґрунтований розрахунок суми середнього заробітку за час вимушеного прогулу, що підлягає стягненню на її користь.

Оскільки позивачем не дотримані вищенаведені положенняЦПК України, позовна заява має бути залишена без руху відповідно з наданням позивачу строку для усунення недоліків.

Недоліки підлягають усуненню шляхом надання уточненої позовної заяви з копіями , відповідно до кількості учасників справи, із зазначенням: ціни позову; обґрунтованого розрахунку сум, що стягуються, зокрема, позовних вимог про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 175, 177, 185 ЦПК України, суддя,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), до Департаменту освіти Полтавської міської ради (місце знаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36), Комунального підприємства «Добробут Полтавської громади Полтавської міської ради» (місце знаходження: м. Полтава, вул. Соборності,36) про визнання незаконними наказів, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - залишити без руху, надавши позивачу строк, який не може перевищувати п?яти днів з дня вручення позивачу ухвали про залишення позовної заяви без руху для усунення недоліків, викладених в мотивувальній частині ухвали.

Роз?яснити, що у разі не усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою на офіційному веб-порталі судової влади України:http://www.ok.pl.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя М.О.Материнко

СудОктябрський районний суд м.Полтави
Дата ухвалення рішення30.10.2023
Оприлюднено01.11.2023
Номер документу114513184
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —552/5757/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Материнко М. О.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Шаповал Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні