Ухвала
від 22.09.2023 по справі 669/624/23
БІЛОГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Білогірський районний суд Хмельницької області 30200 Хмельницька обл., смт Білогір`я, вул. Шевченка, 42, inbox@bg.km.court.gov.ua, Тел.(факс) 038 41 2 1444

Справа № 669/624/23

Провадження № 2/669/188/23

У Х В А Л А

22 вересня 2023 року смт.Білогір`я

Білогірський районний суд Хмельницької області

в складі:

головуючого судді Бараболі Н.С.,

за участю секретаря Бабоян А.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом за позовом Органу опіки та піклування Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача Полонський ЦСПРД «Щасливе дитинство»,

В С Т А Н О В И В:

Орган опіки та піклування Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 звернувся до суду із позовом до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача Полонський ЦСПРД «Щасливе дитинство».

В підготовче засідання сторони не з`явилися, в зв`язку з чим, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Представник позивача в поданій до суду заяві просив підготовче засідання проводити у відсутності сторони позивача, не заперечив проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_5 , своєчасно та належним чином повідомлений про дату та час розгяду справи, в судове засідання не з`явився, заперечень проти зову не подав.

Відповідачка ОСОБА_4 в поданій до суду заяві позовні вимоги не визнала. Не заперечила проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до розгляду по суті.

Представник Полонського ЦСПРД «Щасливе дитинство» в поданій до суду заяві позовні вимоги підтримав, просив розгляд справи проводити у відсутності представника третьої особи.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

За відсутності сторін питання щодо роз`яснення обставин, які входять до предмета доказування, які докази мають бути подані ними, чи повідомили сторони про всі обставини справи, які їм відомі, не вирішувалось.

Позивачем надано всі докази, на які він посилається у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування доказів та їх забезпечення не надходило.

Відповідачі відзиву на позовну заяву не подали. Відповідачка ОСОБА_4 позов не визнала.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання свідків, експертів, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі закриттям підготовчого засідання та призначити справу до розгляду по суті судом у складі головуючої судді Бараболі Н.С.

Оскільки клопотань щодо порядку з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядку дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті не надходило, суд вважає за необхідне встановити такий порядок відповідно до вимог параграфу 3 глави 6 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ч. 2 ст. 247, ст. 197 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Білогірської селищної ради Шепетівського району Хмельницької області в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні позивача Полонський ЦСПРД «Щасливе дитинство», та призначити справу до розгляду по суті в загальному порядку у відкритому судовому засіданні на 27 жовтня 2023 року на 10 годину 30 хвилин у залі судових засідань в приміщенні Білогірського районного суду Хмельницької області, за адресою: вул. Шевченка,42 смт. Білогір`я Хмельницької області.

Про день, час та місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Н. С. Бараболя

СудБілогірський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення22.09.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113853991
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —669/624/23

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

Ухвала від 07.07.2023

Цивільне

Білогірський районний суд Хмельницької області

Бараболя Н. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні