Ухвала
від 03.10.2023 по справі 531/1108/23
КАРЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

єдиний унікальний номер справи 531/1108/23

номер провадження 2/531/262/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 жовтня 2023 року м. Карлівка

Карлівський районний суд Полтавської області у складі:

головуючого судді Попова М.С.,

за участі секретаря Клименко Т.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Карлівської міської ради Полтавської області та за позовами третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та ОСОБА_12 про скасування рішення сесії Карлівської міської ради, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду із вказаним позовом, у якому просить скасувати рішення четвертого засідання третьої сесії дев`ятого скликання Карлівської міської ради від 23 березня 2023 року «Про надання дозволу виконавчому комітету Карлівської міської ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок на території Карлівської міської ради Полтавського району Полтавської області».

13 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_2 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові міститься підпис ОСОБА_1 про отримання його копії.

Також, 13 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_3 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові міститься підпис ОСОБА_1 про отримання його копії.

Крім того, 14 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_4 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові міститься підпис ОСОБА_1 про отримання його копії.

Ухвалою суду від 15 червня 2023 року вище вказані позови третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, прийнято до спільного розгляду з первісним позовом.

15 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_5 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові міститься підпис ОСОБА_1 про отримання його копії.

Також, 28 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_6 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Крім того, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_7 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Також, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_8 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Крім того, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_9 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Також, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_10 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Крім того, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_11 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Також, 29 червня 2023 року до суду надійшов позов, як третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_12 до Карлівської міської ради Полтавської області про скасування рішення сесії Карлівської міської ради з аналогічними вимогами. В поданому позові містяться підписи ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 та ОСОБА_4 про отримання його копії.

Ухвалою суду від 15 серпня 2023 року вище вказані позови третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, прийнято до спільного розгляду з первісним позовом.

Позивач та його представник в підготовче судове засідання не з`явились. Від представника позивача надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без участі позивача та його представника. Змін та уточнень до позову не подавали.

Треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, до суду не з`явились. Від них надійшли клопотання про розгляд справи без їх участі.

Представник відповідача, який про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлений належним чином, до суду не з`явився. Відзиву на первісний позов та на позови третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги на предмет спору, до суду не надходило.

Відповідно до ч. 2 ст.247 ЦПК України, уразі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У ході підготовчого судового засідання не встановлено підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження, винесення рішення по суті.

На підставі вищенаведеного, керуючись ст. ст. 197-200, 247, 258-260, 353 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити до судового розгляду по суті на 10 листопада 2023 року о 10-00 годині цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Карлівської міської ради Полтавської області та за позовами третіх осіб, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 та ОСОБА_12 про скасування рішення сесії Карлівської міської ради.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: пояснення учасників справи, дослідження письмових доказів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://krl.pl.court.gov.ua/sud1608/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя

СудКарлівський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено04.10.2023
Номер документу113877570
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —531/1108/23

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Постанова від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

Постанова від 16.11.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

Ухвала від 01.09.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Карлівський районний суд Полтавської області

Попов М. С.

Ухвала від 11.07.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Гальонкін С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні