Ухвала
від 21.09.2023 по справі 757/65545/19-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/65545/19-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 вересня 2023 року Печерський районний суд м. Києва у складі: головуючого судді Остапчук Т.В.,

за участю секретаря судових засідань: Ковалівській В.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду у місті Києві клопотання представника позивача про залучення до участі у справі співвідповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Національної поліції України, треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, що не заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Маковецька Оксана Петрівна про зняття арешту на майно та виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомості щодо арешту нерухомого майна, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

На адресу суду надійшла заява представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_4 про зміну предмету позову та залучення співвідповідача - Міністерство внутрішніх справ України ( місцезнаходження: 01024,м.Київ, вул.. Богомольця,10, код ЄРДПОУ 00032684). Представник позивача подала заяву, через канцелярію суду, про розгляд клопотання про залучення співвідповідача у її відсутність. Представник відповідача в судове засідання не зявився, через канцелярію суду подала заяву про розгляд клопотання про зміну предмету позову та залучення третіх осіб у відсутність. Представник третіх особі в судове засідання не зявився, через канцелярію суду подала заяву про розгляд клопотання про зміну предмету позову та залучення третіх осіб у відсутність.

На підставі ч. 1 ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Дослідивши матеріали справи, суд виходячи із предмету судового доказування, приходить до висновку про доцільність задоволення заявленого клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 51, 53, 353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання представника позивача про залучення до участі у справі співвідповідача у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Національної поліції України, треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, що не заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Маковецька Оксана Петрівна про зняття арешту на майно та виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомості щодо арешту нерухомого майна - задовольнити.

Залучити у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Національної поліції України, треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа, що не заявляє самостійні вимоги щодо предмету спору приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Маковецька Оксана Петрівна про зняття арешту на майно та виключення з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відомості щодо арешту нерухомого майна, - в якості співвідповідача - Міністерство внутрішніх справ України ( місцезнаходження: 01024,м.Київ, вул.. Богомольця,10, код ЄРДПОУ 00032684).

Роз`яснити співвідповідачу, що вони користуються правами та обов`язками передбаченими ст.ст. 43, 49 ЦПК України.

Встановити співвідповідачу строк для подання відзиву на позов п`ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали. У разі ненадання співвідповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Остапчук

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення21.09.2023
Оприлюднено05.10.2023
Номер документу113890761
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи про звільнення майна з-під арешту (виключення майна з опису)

Судовий реєстр по справі —757/65545/19-ц

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 01.03.2023

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 22.06.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Коцюрба Олександр Петрович

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 05.11.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Рішення від 29.07.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Рішення від 29.07.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні