Ухвала
від 03.10.2023 по справі 500/1983/22
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 500/1983/22

03 жовтня 2023 рокум.ТернопільТернопільський окружний адміністративний суд у складі Чепенюк О.В., одержавши заяву заступника начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській та Тернопільській областях Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області (правонаступник Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області) до Державного підприємства "Бучацький мальтозний завод" про стягнення капіталізованих платежів,

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Тернопільського окружного адміністративного суду від 08.06.2022, яке набрало законної сили, позов у цій справі задоволено повністю. Стягнуто з Державного підприємства «Бучацький мальтозний завод» на користь Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області капіталізовані платежі в сумі 287609,01 грн для задоволення вимог, які виникли із зобов`язань Державного підприємства «Бучацький мальтозний завод» перед потерпілими ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , внаслідок заподіяння шкоди їх здоров`ю.

27.07.2022 Тернопільським окружним адміністративним судом у цій справі видано виконавчий лист.

Ухвалою суду від 26.05.2023 задоволено заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області про заміну сторони виконавчого провадження та замінено стягувача Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області на правонаступника Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області у виконавчому провадженні №69934634 щодо виконання виконавчого листа, виданого 27.07.2022 Тернопільським окружним адміністративним судом у справі №500/1983/22, про стягнення з Державного підприємства «Бучацький мальтозний завод» на користь Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області капіталізованих платежів в сумі 287609,01 грн.

02.10.2023 до суду від заступника начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській та Тернопільській областях Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини Наконечної надійшла заява про заміну сторони виконавчого провадження, а саме: боржника у виконавчому провадженні №69934634 Державне підприємство «Бучацький мальтозний завод» на його правонаступника - Товариство з обмеженою відповідальністю «Бучацький мальтозний завод».

За змістом статті 379 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З огляду на викладене, суд дійшов до висновку про призначення заяви про заміну сторони виконавчого провадження до розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи.

Керуючись статтями 248, 256, 379 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву (подання) заступника начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень в Івано-Франківській та Тернопільській областях Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини Наконечної про заміну сторони виконавчого провадження у справі за позовом Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області до Державного підприємства «Бучацький мальтозний завод» про стягнення капіталізованих платежів та призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні на 11 жовтня 2023 року о 10.00 год в залі судових засідань Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою: 46006, м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20, про що повідомити учасників справи, заявника.

Роз`яснити, що відповідно до частини другої статті 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Копію ухвали суду надіслати заявнику, учасникам справи та зацікавленим особам.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяЧепенюк О.В.

Дата ухвалення рішення03.10.2023
Оприлюднено05.10.2023
Номер документу113898741
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення капіталізованих платежів

Судовий реєстр по справі —500/1983/22

Ухвала від 25.10.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 25.10.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 03.10.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 26.05.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 22.05.2023

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Рішення від 07.06.2022

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

Ухвала від 04.05.2022

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Чепенюк Ольга Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні