Ухвала
від 06.10.2023 по справі 635/3135/23
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

06.10.23

Справа №635/3135/23

Провадження по справі №2/635/916/2023

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

06 жовтня 2023 року сел. Покотилівка Харківського району Харківської області

Харківський районний суд Харківської області у складі:

головуючої судді Березовської І.В.,

секретар судового засідання Кіт Т.Р.,

розглянувши у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в сел. Покотилівка Харківського району Харківської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 пред`явив до суду позов шляхом подання позовної заяви до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , яким просить визначити йому додатковий строк для прийняття спадщини після смерті сестри, померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , терміном на два місяці з дня набрання рішенням законної сили.

05 липня 2023 року на адресу Харківського районного суду Харківської області надійшла інформація про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) відповідачів, отримана в порядку ч.6 ст.187ЦПК України з Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Головного Управління ДМС України в Харківській області.

Ухвалою Харківського районного суду Харківської області від 06 липня 2023 року провадження по справі відкрито в порядку загального позовного провадження, справа призначена до розгляду в підготовчому засіданні.

Ухвалою Харківськогорайонного судуХарківської областівід 01серпня 2023року клопотанняпозивача ОСОБА_1 про витребування доказів задоволено. Витребувано з Харківської районної державної нотаріальної контори Харківської області (м. Харків, вул. Є. Котляра, буд. 4) відомості про те, чи звертався хто-небудь із заявами про прийняття спадщини або відмови від прийняття спадщини після смерті ОСОБА_4 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_1 , що проживала на час смерті в АДРЕСА_1 , чи складався від її імені заповіт, чи була відкрита спадкова справа, чи видавалися свідоцтва про право на спадщину

25 вересня 2023 року на виконання вимог ухвали Харківського районного суду Харківської області від 01 серпня 2023 року завідувачем Харківської районної державної нотаріальної контори Харківської області Богуновою Н. надано відомості по спадковій справі.

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Міщенко Н.І. в підготовче засідання не з`явилася, надала до суду заяву про розгляд справи за її відсутності та за відсутності позивача.

Відповідачі ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в підготовче засідання не з`явилися, надали до суду заяву про розгляд справи за їх відсутності.

Враховуючи, що в підготовче засідання не з`явились всі учасники справи, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Клопотань про виклик у судове засідання свідків, експертів, залучення перекладача, спеціаліста, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче засідання підлягає закриттю, а справа - призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189,196-198, 200, 247 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визначення додаткового строку для прийняття спадщини закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням учасників справи на 08 листопада 2023 року на 11 годину 30 хвилин.

Копію ухвали направити особам, що беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.В. Березовська

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення06.10.2023
Оприлюднено09.10.2023
Номер документу113993493
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —635/3135/23

Рішення від 08.11.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Рішення від 08.11.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 01.08.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

Ухвала від 06.07.2023

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Березовська І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні