Ухвала
від 09.10.2023 по справі 128/2722/23
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/2722/23

УХВАЛА

09 жовтня 2023 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області у складі: головуючого судді Фанда О.А., розглянувши клопотання позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі у вихованні, спілкуванні з неповнолітньою дитиною, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Вінницького районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про усунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі у вихованні, спілкуванні з неповнолітньою дитиною.

На адресу суду надійшло письмове клопотання позивача у справі про його участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з можливістю використання власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Відповідно до положень ст.212ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Учасник справи подає клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання.

Таким чином суд приходить до висновку, що клопотання позивача обгрунтоване та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.212,259-261,353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів під час розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 проусунення перешкоду спілкуванніта вихованнідитини тавизначення способівучасті увихованні,спілкуванні знеповнолітньою дитиною - задовольнити.

Розгляд справи проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з можливістю використання позивачем ОСОБА_1 власних технічних засобів за системи «EasyCon» (https://easycon.com.ua).

Роз`яснити заявнику, що відповідно до ч.5 ст.212ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали негайно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя - О.А. Фанда

Дата ухвалення рішення09.10.2023
Оприлюднено10.10.2023
Номер документу114007564
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні та вихованні дитини та визначення способів участі у вихованні, спілкуванні з неповнолітньою дитиною

Судовий реєстр по справі —128/2722/23

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

Рішення від 13.03.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

Ухвала від 16.10.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

Ухвала від 25.07.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Фанда О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні