Ухвала
від 09.10.2023 по справі 398/1619/23
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/1619/23

провадження №: 2/398/1433/23

УХВАЛА

"09" жовтня 2023 р. Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Молонової Ю.В., при секретарі судового засідання Борозні Л.М., розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Олександрії цивільну справу за позовом Керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, в особі Пантаївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Агро-Трейдінг», третя особа ОСОБА_2 , про витребування земельної ділянки, скасування державної реєстрації речового права, -

ВСТАНОВИВ:

27 березня 2023 року керівник Олександрійської окружної прокуратури в інтересах держави, в особі Пантаївської селищної ради звернувся до суду із позовом до ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Агро-Трейдінг», про витребування земельної ділянки, скасування державної реєстрації речового права.

Ухвалою судді від 31 березня 2023 року відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

Ухвалою суду від 24 травня 2023 року за клопотанням представника відповідача залучено, як третю особу ОСОБА_2 .

В підготовче судове засідання прокурор не з`явився, подав заяву про проведення підготовчого засідання у його відсутність, просить закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду.

В підготовче судове засідання представник позивача не з`явився, подала заяву про проведення судового засідання у відсутність їх представника, позовні вимоги підтримують та просять задовольнити.

Представник відповідача ГУ Держгеокадастру в Кіровоградській обл. у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. Причина неявки суду не відома.

Відповідач ОСОБА_1 , його представник ОСОБА_3 та третя особа ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Причина неявки суду не відома.

Представник відповідача ПСП «Агро-Трейд» у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. Причина неявки суду не відома.

21.06.2023 представник відповідача ОСОБА_1 - адвокат Попович С.М. подала клопотання про зупинення провадження у цій справі до розгляду справи №545/2181/23 в провадженні Полтавського районного суду Полтавської області за позовом ОСОБА_2 до Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області про визнання незаконним наказу припинення права власності.

Оскільки доказів на підтвердження відкриття провадження у справі №545/2181/23 за позовом ОСОБА_2 до ГУ Держгеокадастру у Донецькій області про визнання незаконним наказу припинення права власності суду не надано, клопотання про зупинення провадження у справі задоволенню не підлягає.

Склад суду визначений, відводів не заявлено. Заяв від сторін про укладення мирової угоди чи про досудове вирішення спору не надійшло. Уточнення позовних вимог, заперечення проти них чи інші заяви по суті справи до суду не надходили.

З метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, в ході підготовчого провадження судом здійснено усі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України.

На підставі викладеного, відповідно до ст. 200 ЦПК України, суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України,суд -

УХВАЛИВ:

У задоволені клопотання представника відповідача ОСОБА_1 - адвоката Попович С.М. про зупинення провадження у справі до розгляду справи іншої справи відмовити.

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Керівника Олександрійської окружної прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, в особі Пантаївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, ОСОБА_1 , Приватного підприємства «Агро-Трейдінг», третя особа ОСОБА_2 , про витребування земельної ділянки, скасування державної реєстрації речового права, до розгляду у відкритому судовому засіданні на 13листопада 2023року о15:00годині у приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області, за адресою: м. Олександрія, вул. Поштова, буд. 30.

В судове засідання викликати сторони та встановити наступний порядок з`ясування обставин по справі і порядок дослідження доказів: заслухати сторони, дослідити наявні в матеріалах справи письмові докази.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.В. Молонова

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення09.10.2023
Оприлюднено11.10.2023
Номер документу114011042
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —398/1619/23

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 20.06.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 24.05.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

Ухвала від 31.03.2023

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Молонова Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні