Ухвала
від 10.10.2023 по справі 452/1866/23
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №452/1866/23

У Х В А Л А

про призначення судового розгляду

"10" жовтня 2023 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_2 ,

з участю:

прокурора ОСОБА_3 ,

особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, ОСОБА_4 ,

захисника ОСОБА_4 адвоката ОСОБА_5 ,

законного представника ОСОБА_4 ОСОБА_6 ,

розглянувши у приміщенні Самбірського міськрайонного суду Львівської області у підготовчому судовому засіданні кримінальне провадження відносно ОСОБА_4 , який вчинив суспільно небезпечне діяння, передбачене частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (далі КК України), -

В С Т А Н О В И В :

05 травня 2023 року до Самбірського міськрайонного суду Львівської області надійшло клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру по кримінальному провадженню відносно ОСОБА_4 , який вчинив суспільно небезпечне діяння, передбачене ч.4 ст.185 КК України.

Того ж дня вказане кримінальне провадження передано на розгляд судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області ОСОБА_1 ..

Ухвалою суду від 10 травня 2023 року проведення підготовчого судового засідання по вказаному кримінальному провадженню вперше було призначено на 18 травня 2023 року та в подальшому неодноразово відкладалось. В черговий раз проведення підготовчого судового засідання було призначено на 10 жовтня 2023 року об 11 год. 30 хв..

Представник потерпілого - Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНТЕРПРАЙЗ ЛТД» в підготовче судове засідання, призначене на 10 жовтня 2023 року, не прибув, про дату, час та місце його проведення був повідомлений належним чином по телефону. При цьому, судом задоволено клопотання повноважного представника потерпілого про проведення підготовчого судового засідання без його участі, що не суперечить положенням Кримінального процесуального кодексу України (далі КПК України).

В підготовчомусудовому засіданніпрокурор прохалапризначити судовийрозгляд напідставі вказаного клопотанняпро застосуванняпримусових заходівмедичного характеру, вважаючи, що по справі дотримані всі вимоги, передбачені КПК України.

Заслухавши думку прокурора, а також думку особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, ОСОБА_4 , його захисника адвоката ОСОБА_5 та його законного представника ОСОБА_6 , які підтримали думку прокурора про можливість призначення судового розгляду на підставі даного клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру, вивчивши долучені до нього додатки, суд вважає, що на підставі даного клопотання можливо призначити судовий розгляд.

Так, клопотання прозастосування примусовихзаходів медичногохарактеру стосовно ОСОБА_4 відповідає вимогам КПК України і не підлягає поверненню прокурору.

Кримінальне провадження підсудне Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Не існує підстав для закриття провадження на підставі пунктів 5-8,10 частини першої або частини другої статті 284 КПК України.

Підстав для зупинення провадження по справі немає.

Зазначене судове засідання з урахуванням принципу гласності та відкритості судового провадження слід проводити відкрито, обмеження щодо цього, передбачені ч.2 ст.27 КПК України, відсутні.

Коло осіб, які беруть участь у судовому розгляді, є наступним: процесуальний прокурор, представник потерпілого - Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНТЕРПРАЙЗ ЛТД», особа, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, ОСОБА_4 , його захисник адвокат ОСОБА_5 та його законний представник ОСОБА_6 .

Учасники кримінального провадження не заявили клопотань про здійснення судового виклику осіб до суду для їх допиту та про витребування певних речей чи документів.

Під час підготовчого судового засідання з боку сторін кримінального провадження були відсутні клопотання щодо обрання відносно ОСОБА_4 запобіжного заходу.

Відповідно до ч.1 ст.316 КПК Українипісля завершення підготовки до судового розгляду суд постановляє ухвалу про призначення судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись стст.314-317,508 КПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В :

Призначити судовийрозгляд на підставі клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у кримінальному провадженні №12023141290000039 від 09 січня 2023 року відносно ОСОБА_4 , котрий вчинив суспільно небезпечне діяння, передбачене ч.4 ст.185 КК України, який відбудеться 13 жовтня 2023 року об 11 годині 00 хвилин у залі судових засідань Самбірського міськрайонного суду Львівської області, розташованого за адресою: Львівська область, м. Самбір, вул.Мазепи,18.

Кримінальне провадження в суді першої інстанції здійснювати у відкритому судовому засіданні суддею одноособово.

Запобіжний захід відносно особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, ОСОБА_4 , - не застосовувати.

Про дату, час та місце проведення судового засідання повідомити процесуального прокурора, представника потерпілого - Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕНТЕРПРАЙЗ ЛТД», особу, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, ОСОБА_4 , його захисника адвоката ОСОБА_5 та його законного представника ОСОБА_6 .

Ухвала суду є остаточною, оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: ОСОБА_1

СудСамбірський міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.10.2023
Оприлюднено11.10.2023
Номер документу114035015
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Крадіжка

Судовий реєстр по справі —452/1866/23

Ухвала від 28.03.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Головатий В. Я.

Ухвала від 28.03.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Головатий В. Я.

Ухвала від 18.03.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Головатий В. Я.

Ухвала від 04.03.2024

Кримінальне

Львівський апеляційний суд

Головатий В. Я.

Ухвала від 11.01.2024

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 10.10.2023

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

Ухвала від 10.05.2023

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кущ Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні