Ухвала
від 11.10.2023 по справі 677/1352/23
КРАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 677/1352/23

Провадження № 2/677/642/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

11.10.2023 року м. Красилів

Красилівський районний суд Хмельницької області:

у складі головуючого - судді Шовкуна В.О.,

за участі секретаря судового засідання Демчишеної Ю.В.,

Учасники провадження (сторони):

Представник Позивача: Столярчук В.В.,

Відповідач 1: ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Красилів цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 , Хмельницької районної державної адміністрації Хмельницької області (Хмельницька районна військова адміністрація), Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропартнер-1», треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет позову: Приватний нотаріус Хмельницького міського нотаріального округу Клімчук Алла Володимирівна, Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, Державне підприємство «Закарпатський геодезичний центр», Щиборівська сільська рада Хмельницького району Хмельницької області, про визнання недійсним державного акту, скасування державної реєстрації земельної ділянки, скасування державної реєстрації прав власності та права оренди, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Красилівського районного суду перебуває вказана цивільна справа.

Представник позивача адвокат Столярчук В.В. у підготовчому судовому засіданні вимоги позову підтримав, просив підготовче засідання закрити, та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач 1 - ОСОБА_1 у підготовчому судовому засіданні просила суд підготовче засідання закрити, та призначити справу до судового розгляду. По суті позовних вимог буде надавати пояснення безпосередньо у судовому засіданні.

Інші учасники справи у судове засідання не з`явилися, повідомлені належним чином.

Представник відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Агропартнер-1» В.Федченко надіслав до суду заяву, у якій просив розглянути справу без участі представника товариства,заперечень проти позовної заяви не мають.

Представник третьої особи Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області надали письмові пояснення по справі, розгляд справи здійснити без їхньої участі.

Представник третьої особи ДП «Закарпатський геодезичний Центр» надіслали на адресу суду письмову заяву про розгляд справи без їхньої участі, позовні вимоги підтримують.

Інші учасники провадження (справи) у підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Відповідно до ч.2 ст. 198 та ч.1 ст. 223 ЦПК України, неявка сторони не є перешкодою для розгляду питання про призначення справи до судового розгляду.

Передбачених ч. 2 ст. 198 ЦПК України підстав для відкладення підготовчого засідання судом не встановлено.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши представника Позивача, Відповідача 1, судом встановлено, що попередньо спір між сторонами не врегульований.

Судом встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Виконавши у підготовчому судовому засіданні дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.197, 198, 200, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 ,Хмельницької районноїдержавної адміністраціїХмельницької області(Хмельницькарайонна військоваадміністрація),Товариство зобмеженою відповідальністю«Агропартнер-1»,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог напредмет позову:Приватний нотаріусХмельницького міськогонотаріального округуКлімчук АллаВолодимирівна,Головне управлінняДержгеокадастру уХмельницькій області,Державне підприємство«Закарпатський геодезичнийцентр»,Щиборівська сільськарада Хмельницькогорайону Хмельницькоїобласті,про визнаннянедійсним державногоакту,скасування державноїреєстрації земельноїділянки,скасування державноїреєстрації праввласності таправа оренди- закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 00 хв. 07 листопада 2023 року.

У судове засідання викликати учасників справи.

Особам,які берутьучасть усправі присобі необхідномати паспортчи іншийдокумент,що посвідчуєособу,копію ідентифікаційногономеру дляфізичної особита копію витягу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) для юридичної особи, а представнику також завірену належним чином довіреність для встановлення особи.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи: https://kr.km.court.gov.ua/sud2209/gromadyanam/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.О.Шовкун

СудКрасилівський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення11.10.2023
Оприлюднено12.10.2023
Номер документу114071313
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —677/1352/23

Ухвала від 28.05.2024

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Шовкун В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні