Ухвала
від 25.09.2023 по справі 201/4499/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/4499/23

Провадження 2/201/1928/2023

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

25 вересня 2023 року Жовтневий районний суд

м. Дніпропетровська

у складі: головуючого судді Федоріщева С.С.,

при секретарі Максимовій О.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у приміщенні суду м. Дніпрі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного будівельно-монтажного підприємства «Строїтель-П», третя особа Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Міщенко Марина Вікторівна про визнання договорів недійсними, припинення права власності та скасування державної реєстрації права власності, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного будівельно-монтажного підприємства «Строїтель-П», третя особа Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Міщенко Марина Вікторівна про визнання договорів недійсними, припинення права власності та скасування державної реєстрації права власності.

Від представника позивача до суду надійшла заява з проханням розглядати справу без її участі, в якій остання просила закрити підготовче судове засідання та розглянути справу по суті, позовні вимоги підтримала.

Від представника відповідача до суду надійшла заява з проханням розглядати справу без його участі, закрити підготовче судове засідання та розглянути справу по суті, відмовити у задоволенні позовних вимог.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

На підставі ст. 200, 223 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Приватного будівельно-монтажного підприємства «Строїтель-П», третя особа Приватний нотаріус Дніпровського міського нотаріального округу Міщенко Марина Вікторівна про визнання договорів недійсними, припинення права власності та скасування державної реєстрації права власності та перейти до розгляду справи по суті.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.С. Федоріщев

Дата ухвалення рішення25.09.2023
Оприлюднено12.10.2023
Номер документу114074405
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договорів недійсними, припинення права власності та скасування державної реєстрації права власності

Судовий реєстр по справі —201/4499/23

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Рішення від 25.09.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 19.04.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 19.04.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні