Ухвала
від 11.10.2023 по справі 646/7458/21
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ провадження 4-с/646/32/2023

Справа № 646/7458/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11 жовтня 2023 року м. Харків

Червонозаводський районний суд м.Харкова у складі:

головуючого судді Благої І.С.,

за участю секретаря Федоровської Д.І.,

розглянувши питання про виправлення описки у мотивувальній та резолютивній частині ухвали суду від 26.09.2023р. у скарзі ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця, заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк», Закрите акціонерне товариство Завод по виробленню, монтажу, ремонту та налагодженню енергообладнання «Енергоагрегат», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків),-

ВСТАНОВИВ:

До Червонозаводського районного суду м. Харкова за підсудністю з Ленінського районного суду м. Полтави надійшла скарга ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця, заінтересовані особи: ПАТ «ОТП Банк», ЗАТ Завод по виробленню, монтажу, ремонту та налагодженню енергообладнання «Енергоагрегат», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків).

При прийнятті скарги в ухвалі допущено описку в мотивувальній та резолютивній частині, помилково зазначено про прийняття скарги в загальному позовному провадженні та призначенно підготовче засідання у справі.

Відповідно до ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. Ухвала про внесення виправлень надсилається всім особам, яким видавалося чи надсилалося судове рішення, що містить описки чи арифметичні помилки.

Дослідивши матеріли справи, суд приходить до висновку про виправлення вказаної описки в ухвалі суду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.258-261, 269 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Виправити описку в ухвалі Червонозаводського районного суду м.Харкова від 26.09.2023р. у справі №646/7458/21 за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця, заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк», Закрите акціонерне товариство Завод по виробленню, монтажу, ремонту та налагодженню енергообладнання «Енергоагрегат», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків).

Викласти сьомий абзац мотивувальної частини ухвали у наступній редакції:

«Відповідно до ч.1ст. 447 ЦПК Українисторони виконавчого провадження мають право звернутися до суду із скаргою, якщо вважають, що рішенням, дією або бездіяльністю державного виконавця чи іншої посадової особи органу державної виконавчої служби або приватного виконавця під час виконання судового рішення, ухваленого відповідно до цьогоКодексу, порушено їхні права чи свободи.

Відповідно до ч.1ст. 450 ЦПК Українискарга розглядається у десятиденний строк у судовому засіданні за участю стягувача, боржника і державного виконавця або іншої посадової особи органу державної виконавчої служби чи приватного виконавця, рішення, дія чи бездіяльність яких оскаржуються.

Перевіривши скаргу та додані до неї документи, суд вважає за необхідне прийняти дану скаргу до провадження та призначити її до розгляду у відкритому судовому засідання, за участю стягувача, боржника і державного виконавця, рішення якого оскаржується.»

Викласти резолютивну частини ухвали у наступній редакції:

«Скаргу ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця, заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк», Закрите акціонерне товариство Завод по виробленню, монтажу, ремонту та налагодженню енергообладнення «Енергоагрегат», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) прийняти в провадження та призначити до розгляду у судовому засідання на 28.09.2023р. на 11 год. 00 хв.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку на підлягає.»

Ухвала суду може бути оскаржена до Харківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання, оскільки вирішення питання здійснювалося без повідомлення (виклику) учасників справи.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя І.С. Блага

Дата ухвалення рішення11.10.2023
Оприлюднено18.10.2023
Номер документу114213767
СудочинствоЦивільне
Сутьвиправлення описки у мотивувальній та резолютивній частині ухвали суду від 26.09.2023р. у скарзі ОСОБА_1 на бездіяльність державного виконавця, заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк», Закрите акціонерне товариство Завод по виробленню, монтажу, ремонту та налагодженню енергообладнання «Енергоагрегат», Відділ примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків

Судовий реєстр по справі —646/7458/21

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 28.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Блага І. С.

Ухвала від 18.05.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Тимчук Р. І.

Ухвала від 13.06.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Тимчук Р. І.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні