Ухвала
від 17.10.2023 по справі 479/1073/23
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №479/1073/23

Провадження №2/479/349/23

У Х В А Л А

17 жовтня 2023 року смтКриве Озеро

Суддя Кривоозерського районного суду Миколаївської області Репушевська О.В., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою,

в с т а н о в и л а :

ОСОБА_1 звернулась досуду ізпозовом доКривоозерської селищноїради Первомайськогорайону Миколаївськоїобласті,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивача:Приватне підприємство"Мередіан",третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні відповідача:Товариство зобмеженою відповідальністю"ГрандКадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження не встановлено.

З урахуванням характеру спору її розгляд слід здійснювати за правилами загального позовного провадження. Тому справу слід прийняти до провадження, з метою виконання вимог передбачених ч.1 ст.189 ЦПК України, розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.19, 187-192, 260, 352 ЦПК України, суддя,-

п о с т а н о в и л а :

Відкрити провадження у цивільній справі №479/1037/23 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Проведення підготовчого засідання призначити на 04грудня 2023року о13.30год. в приміщенні Кривоозерського районного суду Миколаївської області за адресою: вул.Шевченка,1а, смт.Криве Озеро Миколаївської області.

Направити відповідачу копію позовної заяви з додатками та зобов`язати надати суду та іншим учасникам відзив з додатками згідно ч.5ст.178 ЦПК Українив 15-тиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження.

Позивач має право протягом п`яти днів з моменту отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив, а відповідачзавчасно до початку розгляду справи по суті свої заперечення на відзив.

Відповідач має право у строк для подання відзиву пред`явити зустрічний позов.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити заяву за наявними матеріалами справи.

Встановити третій особі строк не більше десяти днів з дня отримання позову для дачі пояснень щодо позову та строк не більше семи днів з дня отримання відзиву для дачі пояснень щодо відзиву.

Сторони можутьотримати інформаціющодо даноїсправи вмережі Інтернетза веб-адресоюсторінки наофіційному веб-порталісудової владиУкраїни - https://court.gov.ua/sud1415/ E-mail: inbox@ko.mk.court.gov.ua.

В підготовче судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала суду може оскарженню не підлягає.

Суддя :

СудКривоозерський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення17.10.2023
Оприлюднено18.10.2023
Номер документу114220152
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них:

Судовий реєстр по справі —479/1073/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні