Ухвала
від 04.12.2023 по справі 479/1073/23
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №479/1073/23

Провадження №2/479/349/23

У Х В А Л А

04 грудня 2023 року смт.Криве Озеро

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючого судді Репушевської О.В.,

за участі секретаря судового засідання Шумської Т.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт.Криве Озеро в порядку загального позовногопровадження цивільну справу №479/1073/23 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою,

учасники підготовчого провадження:

позивач ОСОБА_1 ,

відповідач Кривоозерська селищна рада Первомайського району

Миколаївської області,

третя особа, яка не заявляє самостійних

вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан",

третя особа, яка не заявляє самостійних

вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр",

в с т а н о в и в :

В провадженні Кривоозерського районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа №479/1073/23за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерськоїселищної радиПервомайського районуМиколаївської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивача:Приватне підприємство"Мередіан",третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні відповідача:Товариство зобмеженою відповідальністю"ГрандКадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою.

Позивача в підготовче судове засідання не з`явилась, надала письмову заяву про проведення підготовчого засідання без її участі, підтримала заявлені вимоги, не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду.

Представник Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області в підготовче судове засідання не з`явився, надав письмову заяву про розгляд справи без його участі, позовні вимоги визнав.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача - Приватне підприємство "Мередіан" - в підготовче судове засідання не з`явився, причини неявки не повідомив, належним чином повідомлений про дату та місце розгляду справи.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр" - в підготовче судове засідання не з`явився, конверт повернувся з відміткою "За закінченням терміну зберігання".

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до положень ч.1 ст.200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає.

Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

У зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.196-200, 259, 260 ЦПК України, суд, -

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у цивільній справі №479/1073/23 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнанняправа постійногокористування земельноюділянкою - закрити.

Призначити цивільну справу №479/1073/23 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнанняправа постійногокористування земельноюділянкою, до судового розглядупо суті на 12 лютого 2024 року о 10.00 год. увідкритому судовомузасіданні в приміщенні Кривоозерського районного суду за адресою: вул.Шевченка,1-а, смт.Криве Озеро Миколаївської області.

Повідомити учасників справи про дату, час і місце судового засідання.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, знаходиться за посиланням: https://court.gov.ua/sud1415/ E-mail: inbox@ko.mk.court.gov.ua

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її проголошення.

СУДДЯ:

СудКривоозерський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення04.12.2023
Оприлюднено05.12.2023
Номер документу115363381
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —479/1073/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні