Ухвала
від 08.04.2024 по справі 479/1073/23
КРИВООЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №479/1073/23

Провадження №2/479/59/24

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

08 квітня 2024 року смт.Криве Озеро

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

в складі: головуючої судді Репушевської О.В.;

за участі: секретаря судового засідання Чернеги С.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду, в порядку загального позовногопровадження цивільну справу №479/1073/23 за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою,

учасники судового провадження:

позивач ОСОБА_1 ,

відповідач Кривоозерська селищна рада Первомайського

району Миколаївської області,

третя особа, яка не заявляє самостійних

вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан",

третя особа, яка не заявляє самостійних

вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр",

в с т а н о в и в :

В провадженні Кривоозерського районного суду Миколаївської області перебуває цивільна справа №479/1073/23за позовом ОСОБА_1 до Кривоозерськоїселищної радиПервомайського районуМиколаївської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивача:Приватне підприємство"Мередіан",третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні відповідача:Товариство зобмеженою відповідальністю"ГрандКадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою.

08 квітня 2024 року від позивача через канцелярію суду надійшла письмова заява про залишення позову без розгляду.

Згідно положень п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Заява представником позивача подана до суду до початку розгляду справи по суті.

Відповідно до положень ч.2 ст.257 ЦПК України особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Таким чином, залишення позову без розгляду не позбавляє позивача можливості повторно звернутись до суду за захистом своїх прав.

На підставі вище викладеного, суд вважає за необхідне позовну ОСОБА_1 до Кривоозерськоїселищної радиПервомайського районуМиколаївської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні позивача:Приватне підприємство"Мередіан",третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог настороні відповідача:Товариство зобмеженою відповідальністю"ГрандКадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою, залишити без розгляду.

На підставі вище викладеного, керуючись ст.ст.257-260, 355 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Кривоозерської селищної ради Первомайського району Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача: Приватне підприємство "Мередіан", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Гранд Кадастр", про визнання права постійного користування земельною ділянкою - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що відповідно до положення ч.2 ст.257 ЦПК України, особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Апеляційна скарга на ухвалу подається безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

СУДДЯ:

Дата ухвалення рішення08.04.2024
Оприлюднено09.04.2024
Номер документу118176441
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права постійного користування земельною ділянкою, учасники судового провадження: позивач ОСОБА_1 , відповідач Кривоозерська селищна рада Первомайського району Миколаївської області,

Судовий реєстр по справі —479/1073/23

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

Ухвала від 17.10.2023

Цивільне

Кривоозерський районний суд Миколаївської області

Репушевська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні