Ухвала
від 18.10.2023 по справі 607/19800/23
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

18.10.2023 Справа №607/19800/23

18 жовтня 2023 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Черніцька І.М., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), в інтересах якої діє адвокат Магдич Ольга Олександрівна (вул. Грушевського, офіс 2, м. Тернопіль), заінтересована особа ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) про встановлення факту, що має юридичне значення,-

В С Т А Н О В И В :

Заява ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Магдич О.О., заінтересована особа ОСОБА_2 , про встановлення факту, що має юридичне значення відповідає вимогам ст. ст. 315, 318 ЦПК України.

Справа підлягає розгляду за правилами цивільного судочинства та підсудна Тернопільському міськрайонному суду Тернопільської області.

Відповідно до вимог частин третьої та четвертої статті 294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Згідно з вимогами частини третьої статті 53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Встановлено, що заявник ОСОБА_1 звернулася до суду із заявою про встановлення факту родинних відносин між нею та її сином ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який загинув ІНФОРМАЦІЯ_2 . Вказує, що вона звернулася до Тернопільського об`єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки із заявою про виплату їй одноразової грошової допомоги, у зв`язку із загибеллю сина. Однак, подані нею документи були повернуті на доопрацювання, оскільки наявні розбіжності у написанні їх прізвищ. Встановлення даного факту необхідне їй для реалізації права на отримання одноразової грошової допомоги як члену сім`ї загиблого воїна.

Однак, заявник ОСОБА_1 заінтересованою особою Тернопільський об`єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки не зазначає.

Враховуючи вищенаведене, суд вважає за необхідне залучити до участі в справі в якості заінтересованої особи Тернопільський об`єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, оскільки рішення суду у даній справі безпосередньо може вплинути на права та обов`язки останнього.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 95, 187, 294, 318 ЦПК України,суд визначаєчас судовогорозгляду,достатній длязавчасного повідомленнязаявника тазаінтересованих осіб про час та місце розгляду справи, забезпечення права на прийняття безпосередньої участі у судовому засіданні, а також можливості надати суду всі наявні докази.

Керуючись ст. ст. 187, 293, 294, 315-319 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), в інтересах якої діє адвокат Магдич Ольга Олександрівна (вул. Грушевського, офіс 2, м. Тернопіль), заінтересована особа ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) про встановлення факту, що має юридичне значення.

Залучити до участі у справі, в якості заінтересованої особи Тернопільський об`єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (вул. Тролей бусна, 5, м. Тернопіль).

Призначити справу до судового розгляду на 17листопада 2023року на11год.00хв. в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області по вул. Котляревського, 34, м. Тернопіль (2 поверх, 10 зал судових засідань).

В судове засідання викликати сторони.

Направити заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати у строк до судового засідання письмові заперечення проти заяви та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Вебадреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядаєтьсяtem.te.court.gov.ua.

Суддя І.М. Черніцька

Дата ухвалення рішення18.10.2023
Оприлюднено23.10.2023
Номер документу114289053
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —607/19800/23

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Рішення від 03.01.2024

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Черніцька І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні