Ухвала
від 19.10.2023 по справі 201/10380/22
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 201/10380/22

Провадження № 2-во/201/124/2023

6/201/529/2023

УХВАЛА

19 жовтня 2023 року Жовтневий районний суд

м. Дніпропетровська

Суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Федоріщев С.С., ознайомившись із заявами ОСОБА_1 про виправлення описки в рішенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 08 вересня 2023 року та виконавчому листі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради» про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська перебувала цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради» про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди.

Рішенням Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 08 вересня 2023 року позов ОСОБА_1 було задоволено.

До Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська 12 та 13 жовтня 2023 року надійшли заяви ОСОБА_1 про виправлення описок у вказаному рішенні суду та виконавчих листах, у яких остання просить зазначити вірно в рішенні суду та виконавчих листах повне найменування відповідача - «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради», замість невірного «Комунальний вищий навчальний заклад «Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки» ДОР» та вірно зазначити суму стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу «дев`яносто шість тисяч двісті сімдесят одну гривню 67 копійок», замість невірної - «дев`ятсот шістдесят дві тисячі двісті сімдесят одну гривню 67 копійок».

Суд, вивчивши матеріали цивільної справи, дійшов до таких висновків.

Як вбачається із матеріалів справи, в рішенні Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська від 08 вересня 2023 року та у виконавчому листі було допущено помилки, а саме було невірно зазначено повне найменування відповідача «Комунальний вищий навчальний заклад «Дніпропетровська академія музики ім. М. Глінки» ДОР», замість вірного «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради» та невірно зазначено суму стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу «дев`ятсот шістдесят дві тисячі двісті сімдесят одну гривню 67 копійок», замість вірної «дев`яносто шість тисяч двісті сімдесят одну гривню 67 копійок».

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

У відповідності до ч. 1 ст. 432 ЦПК України суд, який видав виконавчий документ, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, чи визнати виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню.

Проаналізувавши матеріали справи, слід дійти висновку, що при складанні повного тексту рішення від 08 вересня 2023 року та виготовленні виконавчих листів було допущено помилки, які необхідно виправити.

На підставі викладеного і керуючись ст. 269 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяви ОСОБА_1 про виправлення описки в рішенні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська від 08 вересня 2023 року та виконавчому листі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради» про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди задовольнити.

Виправити допущені в рішенні Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська від 08 вересня 2023 року та виконавчому листі у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради» про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди помилки наступним чином: зазначити вірно в рішенні суду та виконавчому листі:

-повне найменування відповідача - «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровська академія музики» Дніпропетровської обласної ради»;

-суму стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу «дев`яносто шість тисяч двісті сімдесят одну гривню 67 копійок».

Ухвала набирає законної сили в порядку ст. 261 Цивільного процесуального кодексу України. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя С.С. Федоріщев

Дата ухвалення рішення19.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114365765
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші скарги та заяви в процесі виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб)

Судовий реєстр по справі —201/10380/22

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Рішення від 08.09.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Рішення від 08.09.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 01.06.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 27.03.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 18.01.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

Ухвала від 22.12.2022

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Федоріщев С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні