Рішення
від 18.10.2023 по справі 401/1851/23
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 401/1851/23;

Провадження № 2/401/1066/23

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

18 жовтня 2023 року місто Світловодськ

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючий суддя - Андріянова С.М.

за участю секретаря - Волкової М.А.

представника позивача Гонтар В.М.

представника відповідача Шинкаренко С.В.

третьої особи ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в Світловодському міськрайонному суді Кіровоградської області, в режимі відеоконференції з особистим кабінетом представника позивача, в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін, цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, де третьою особою є т.в.о. директора Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Морозов Євгеній Сергійович про стягнення заборгованості по заробітній платі, -

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ст.ст.116, 117 КЗпП України, ст.ст.141, 142, 263-265, 354 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Позовні вимоги ОСОБА_2 до Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, де третьою особою є т.в.о. директора Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Морозов Євгеній Сергійович про стягнення заборгованості по заробітній платі задовольнити частково.

Стягнути з Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області на користь ОСОБА_2 середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні за період з 20 квітня 2023 року по 17 червня 2023 року в розмірі 28778 грн. 82 коп. (двадцять вісім тисяч сімсот сімдесят вісім гривен вісімдесят дві копійки)

Стягнути з Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області на користь ОСОБА_2 частину понесених витрат на оплату судового збору в сумі 1073 грн. 60 коп. (одна тисяча сімдесят три гривні шістдесят копійок).

В решті позовних вимог щодо стягнення заборгованості по заробітній платі та стягненні моральної шкоди відмовити, за безпідставністю заявлених позовних вимог.

Повний текст судового рішення буде виготовлено в строк не більш як 5 днів, з дня закінчення розгляду справи.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення Світловодського міськрайонного суду може бути подана до Кропивницького апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому рішення не були вручено у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду якщо апеляційна скарга подана протягом 30 днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , паспорт серії НОМЕР_1 виданий Світловодським МРВ УМВС України в Кірвооградській області 23 грудня 2008 року, ідентифікаційний код НОМЕР_2 .

Відповідач: Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кремечуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, адреса місця знаходження: вул.Генерала Жадова, 12, місто Кременчук Полтавської області, код ЄДРПОУ 39043167.

Третя особа: т.в.о. директора Комунального госпрозрахункового підприємства «Креміньміськпроект» Кремечуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Морозов Євгеній Сергійович, місце роботи: вул.Генерала Жадова, 12, місто Кременчук Полтавської області.

Суддя Світловодського міськрайонного

суду Кіровоградської області С.М. Андріянова

СудСвітловодський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення18.10.2023
Оприлюднено26.10.2023
Номер документу114403185
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про виплату заробітної плати

Судовий реєстр по справі —401/1851/23

Рішення від 18.10.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Рішення від 18.10.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні