Ухвала
від 27.10.2023 по справі 204/1376/23
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 204/1376/23

Провадження № 2/204/1341/23

КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

27 жовтня 2023 Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська в складі: головуючої судді Чудопалової С.В.

за участю секретаря Корягіної Р.Р.

представника позивача ОСОБА_1

відповідача ОСОБА_2 , розглянувши питання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовомОргануопіки тапіклування Центральна адміністраціяДніпровської міськоїради (юридична адреса: 49006, м. Дніпро, проспект Лесі Українки, буд.65), який діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 до ОСОБА_4 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 (місце реєстрації: АДРЕСА_1 ), третя особа Комунальний заклад соціального захисту «центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» Дніпровської міської ради (юридична адреса: 49051, м.Дніпро, вул.Тверська, буд.41) про відібрання дитини, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Красногвардійського районного суду м. Дніпропетровська знаходиться позовна заява Органуопіки тапіклування Центральна адміністраціяДніпровської міськоїради, який діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_5 до ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , третя особа Комунальний заклад соціального захисту «центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» Дніпровської міської ради про відібрання дитини, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Враховуючи предмет заявлених вимог, вказані норми, обсяг обставин, які підлягають перевірці, судом постановлено на обговорення питання про доцільність допиту в судовому засіданні в режимі відеоконференції неповнолітньої ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який перебуває на вихованні та утриманні КЗСЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» Дніпровської міської ради», який на даний час знаходиться в евакуації за адресою: АДРЕСА_2 .

Сторони в судовому засіданні не заперечували проти допиту неповнолітнього ОСОБА_3 в судовому засіданні.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі.

З метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду, суд вважає за необхідне провести судове засідання по справі в режимі відеоконференції.

На підставі викладеного та керуючись ст. 212, 232ЦПК України,ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», суддя,

УХВАЛИВ:

Провести судове засідання у режимі відеоконференції по цивільній справі за позовною заявою Органуопіки тапіклування Центральна адміністраціяДніпровської міськоїради, який діє в інтересах неповнолітнього ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_2 , третя особа Комунальний заклад соціального захисту «центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» Дніпровської міської ради про відібрання дитини, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Судове засідання призначене на 20.11.2023 о 11:30 год. провести в режимі відеоконференції.

Доручити Великоберезнянському районному суду Закарпатської області(89000, вул. Шевченка, буд. 22, смт. Великий Березний, Закарпатська область) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Красногвардійським районним судом м. Дніпропетровська.

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити представника Комунального закладу соціального захисту «центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» Дніпровської міської ради(юридична адреса: 49051, м.Дніпро, вул.Тверська, буд.41; адреса знаходження: смт. Великий Березний, вул. Штефаника, буд. 126, Ужгородський район).

Копію ухвали надіслати для виконання Великоберезнянському районному суду Закарпатської області, учасникам процесудо відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.В. Чудопалова

Дата ухвалення рішення27.10.2023
Оприлюднено30.10.2023
Номер документу114477777
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дитини, позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —204/1376/23

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Чудопалова С. В.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Чудопалова С. В.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Чудопалова С. В.

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Чудопалова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні