Ухвала
від 02.11.2023 по справі 186/1393/23
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/1393/23

Провадження № 2/0186/596/23

У Х В А Л А

02 листопада 2023 року м.Першотравенськ.

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Янжули С.А.

при секретарі - Лиман Н.П.,

з участю:

позивача - ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Першотравенську цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до комунального закладу освіти "Першотравенський Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр "Берегиня" Дніпропетровської обласної ради" про внесення змін до запису трудової книжки та стягнення компенсації за невикористану частину відпустки при звільненні,

ВСТАНОВИВ:

20 вересня 2023 року в провадження Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшла цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до комунального закладу освіти "Першотравенський Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр "Берегиня" Дніпропетровської обласної ради" про внесення змін до запису трудової книжки та стягнення компенсації за невикористану частину відпустки при звільненні.

На адресу суду від представника відповідача - адвоката Іванової Т.М., надійшло письмове клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів, з її участю.

Позивач не заперечував проти задоволення клопотання.

Вислухавши позивача, вивчивши клопотання, суд приходить до наступного.

Клопотання про розгляд справи в режимі відеоконференції, відповідає вимогам закону.

Згідно зіст.212ЦПК Україниучасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою. Суд можепостановити ухвалупро участьучасника справив судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду,визначеному судом. У клопотанніпро участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду вобов`язковому порядкузазначається суд,в якомунеобхідно забезпечитиїї проведення.Таке клопотанняможе бутиподано непізніш,як зап`ять днівдо відповідногосудового засідання. Відеоконференція, у якій беруть участь учасники справи, фіксується судом, який розглядає справу, за допомогою технічних засобів відео- та звукозапису. Відео- та звукозапис відеоконференції зберігається в матеріалах справи.

Враховуючи, що представником відповідача заявлене клопотання про подальшу участь в судових засіданнях в режимі відеоконференції, суд проводитеме судовий розгляд справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, з використанням власних технічних засобів, за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Керуючись ст.ст. 212,353 Цивільного процесуального кодексу України, -суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача - адвоката Іванової Таїси Михайлівни, про участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції - задовільнити.

Судові засідання в цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до комунального закладу освіти "Першотравенський Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр "Берегиня" Дніпропетровської обласної ради" про внесення змін до запису трудової книжки та стягнення компенсації за невикористану частину відпустки при звільненні проводити в режимівідеоконференцзв`язку за допомогою сайту https://vkz.court.gov.ua/, з участю представника відповідача - адвоката Іванової Таїси Михайлівни.

Попередити, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua/

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою www.court.gov.ua та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Попередити сторону, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Попередити сторону про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

Копію ухвали негайно надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.А.Янжула.

Дата ухвалення рішення02.11.2023
Оприлюднено03.11.2023
Номер документу114609275
СудочинствоЦивільне
Сутьвнесення змін до запису трудової книжки та стягнення компенсації за невикористану частину відпустки при звільненні

Судовий реєстр по справі —186/1393/23

Постанова від 17.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Городнича В. С.

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Рішення від 21.12.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 02.11.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 22.09.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні