Ухвала
від 06.11.2023 по справі 2-81/11
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/7774/23 Справа № 2-81/11 Суддя у 1-й інстанції - Кобеляцька-Шаховал І. О. Суддя у 2-й інстанції - Кішкіна І. В.

УХВАЛА

06 листопада 2023 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі:

судді-доповідача Кішкіної І.В.,

суддів: Агєєва О.В., Корчистої О.І.,

розглянувши клопотання Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі №2-81/11 за скаргою Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» на дії старшого державного виконавця Нікопольського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Логвиненко Тетяни Миколаївни, заінтересована особа: ОСОБА_1 ,

в с т а н о в и в:

Ухвалою Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 27 квітня 2023 року скаргу Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» на дії старшого державного виконавця Нікопольського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Логвиненко Тетяни Миколаївни, заінтересована особа: ОСОБА_1 , залишено без розгляду.

Не погодившись із вказаним судовим рішенням, АТ «Райффайзен Банк» подало апеляційну скаргу безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду.

Ухвалою Дніпровського апеляційного суду від 23 жовтня 2023 року справу призначено до розгляду на 08 листопада 2023 року.

На електрону адресу апеляційного суду від АТ «Райффайзен Банк» надійшло клопотання про розгляд справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою «EasyCon».

Перевіривши доводи наданого клопотання, апеляційний суд приходить до наступного.

Згідно із положеннями частини 1, 2 статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

З огляду на наведене, з метою повного, всебічного та своєчасного розгляду справи, апеляційний суд вважає, що клопотання АТ «Райффайзен Банк»про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою «EasyCon» підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 212, 381 ЦПК України, апеляційний суд,

у х в а л и в:

Клопотання Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою «EasyCon» задовольнити.

Провести розгляд справи 08 листопада 2023 року о 10 годині 30 хвилин в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою «EasyCon».

Роз`яснити заявнику, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді: І.В. Кішкіна

О.В. Агєєв

О.І. Корчиста

Дата ухвалення рішення06.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114698089
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі №2-81/11 за скаргою Акціонерного товариства «Райффайзен Банк» на дії старшого державного виконавця Нікопольського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Логвиненко Тетяни Миколаївни, заінтересована особа: ОСОБА_1

Судовий реєстр по справі —2-81/11

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 26.04.2024

Цивільне

Стрийський міськрайонний суд Львівської області

Гула Л. В.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Кобеляцька-Шаховал І. О.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Постанова від 08.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Постанова від 08.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 23.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 04.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Кішкіна І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні