Ухвала
від 07.11.2023 по справі 545/3035/23
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 545/3035/23

Провадження № 2-о/645/124/23

У Х В А Л А

про відмову у задоволенні клопотання

07 листопада 2023 року м. Харків

Фрунзенський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Алтухової О.Ю.,

секретар судових засідань Малій О.Л.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Харкові заяву представниказаявниці ОСОБА_1 адвокатаГолуба ГригоріяСтепановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, -

в с т а н о в и в:

У провадженні Фрунзенського районного суду м. Харкова знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Заява прийнята до розгляду ухвалою Фрунзенського районногосуду м.Харкова від 28 вересня 2023 року.

07.11.2023 року на електронну адресу суду надійшла заява представника заявниці ОСОБА_1 адвоката Голуба Г.С., який діє на підставі ордеру, про забезпечення представнику можливості взяти участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через систему конференцз`язку судової влади України.

Суд, перевіривши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Згідно з ч.ч.1, 2 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж зап`ять днівдо судовогозасідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 2 ст. 183 ЦПК України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Проте, заява представника заявниці ОСОБА_1 адвоката Голуба Г.С. від 07.11.2023 року подана з порушенням строків звернення до суду з такою заявою, до заяви не долучені докази надіслання даної заяви іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 4 ст. 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Керуючись ст.ст. 183, 212, 260 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Заяву представника заявниці ОСОБА_1 адвоката ГолубаГригорія Степановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Харківського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного судового рішення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо вона не скасована, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Повне судове рішення складене 07.11.2023 року.

Суддя

СудФрунзенський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення07.11.2023
Оприлюднено08.11.2023
Номер документу114715751
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: факту народження

Судовий реєстр по справі —545/3035/23

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні