Ухвала
від 30.11.2023 по справі 545/3035/23
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 545/3035/23

Провадження № 2-о/645/124/23

У Х В А Л А

30 листопада 2023 року м. Харків

Фрунзенський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Алтухової О.Ю.,

секретар судових засідань Малій О.Л.,

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалісудув м.Харковізаяву представника заявниці ОСОБА_1 адвоката Голуба Григорія Степановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, -

в с т а н о в и в:

У провадженні Фрунзенського районного суду м. Харкова знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Заява прийнята до розгляду ухвалою Фрунзенського районногосуду м.Харкова від 28 вересня 2023 року.

30.11.2023року наелектронну адресусуду надійшлазаява представниказаявниці ОСОБА_1 адвокатаГолуба Г.С.,який дієна підставіордеру,про забезпеченняпредставнику можливостівзяти участіу судовомузасіданні урежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуз використаннямвласних технічнихзасобів черезсистему конференцз`язку судової влади України.

У зв`язку з тим, що розгляд справи відбувався за відсутності сторін, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, перевіривши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Згідно з ч.ч. 1, 3 ст. 212 ЦПК України учасники справимають правобрати участьу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,про якусуд зазначаєв ухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправи всудове засіданнявизнана судомобов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву (ч. 5 ст. 212 ЦПК України).

Враховуючи наявність у Фрунзенському районному суді м.Харкова технічної можливості для проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою підсистемі відеоконференцзв`язку ЄСІТС (easycon/vkz.court.gov.ua), суд вважає необхідним клопотання представника заявниці - адвоката ГолубаГ.С. задовольнити.

Керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Заяву представника заявниці ОСОБА_1 адвоката Голуба Григорія Степановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересовані особи: Щербанівська сільська рада Полтавського району Полтавської області, Полтавський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Полтавському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції задовольнити.

Забезпечити участь представника заявниці ОСОБА_1 адвоката Голуба Григорія Степановича у судовому засіданні призначеному на 05.12.2023 року о 11:45 год., та в усіх наступних судових засіданнях, у разі наявності такої потреби, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми відеконференцзв`язку ЄСІТС.

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо, несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію ухвали направити учасникам судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

Дата ухвалення рішення30.11.2023
Оприлюднено04.12.2023
Номер документу115316567
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: факту народження

Судовий реєстр по справі —545/3035/23

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Постанова від 27.02.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Маміна О. В.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Алтухова О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні