Рішення
від 10.11.2023 по справі 553/4800/22
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Ленінський районний суд м.Полтави

Справа № 553/4800/22

Провадження № 2/553/1097/2023

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

10.11.2023м. Полтава

Ленінський районний суд м. Полтави у складі:

головуючого судді Ткачука Ю.А.

за участю секретаря судового засідання Павленко І.В.,

позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3

третьої особи ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Полтави в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Харківського машинобудівного фахового коледжу, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - т.в.о. директора Харківського машинобудівного фахового коледжу Міщенко Світлана Григорівна, про визнання незаконним та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до Харківського машинобудівного фахового коледжу, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - т.в.о. директора Харківського машинобудівного фахового коледжу Міщенко Світлана Григорівна, про визнання незаконним та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу задовольнити в повному обсязі.

Визнати незаконним та скасувати наказ т.в.о. директора Харківського машинобудівного коледжу Міщенко С.Г. № 234 від 16.08.2022 "Про оголошення догани".

Визнати незаконним та скасувати наказ т.в.о. директора Харківського машинобудівного коледжу Міщенко С.Г. № 248 від 29.08.2022 "Про звільнення з посади".

Поновити ОСОБА_1 на роботі на посаді викладача Харківського машинобудівного фахового коледжу.

Стягнути з Харківського машинобудівного фахового коледжу на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу з 30.08.2022 по 10.11.2023 в сумі 236 139 (двісті тридцять шість тисяч сто тридцять дев`ять) грн. 88 коп. з відрахуванням із цієї суми обов`язкових податків та платежів.

Допустити негайне виконання судового рішення в частині поновлення на роботі ОСОБА_1 та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу в межах місячного платежу.

Стягнути з Харківського машинобудівного фахового коледжу витрати на професійну правничу допомогу в розмірі 10 000 (десять тисяч) грн 00 коп..

Стягнути з Харківського машинобудівного фахового коледжу на користь держави судовий збір у розмірі 4346 (чотири тисячі триста сорок шість) грн. 20 коп.

Рішення може бути оскаржене до Полтавського апеляційного суду через Ленінський районний суд міста Полтави шляхом подання протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення апеляційної скарги.

Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи без повідомлення учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другійстатті 358 цього Кодексу.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Найменування (ім`я) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження:

позивач- ОСОБА_1 , яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання зареєстровано за адресою: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 ;

відповідач- Харківський машинобудівний фаховий коледж, код ЄДРПОУ 24281593, місцезнаходження: м. Харків, вул. Плеханівська, буд. 79;

третя особа- т. в. о. директора Харківського машинобудівного фахового коледжу Міщенко Світлана Григорівна, яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання зареєстровано за адресою: АДРЕСА_2 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_2 .

Суддя Ленінського районного суду м. ПолтавиЮ. А. Ткачук

Дата ухвалення рішення10.11.2023
Оприлюднено13.11.2023
Номер документу114813012
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —553/4800/22

Рішення від 10.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Ткачук Ю. А.

Рішення від 10.11.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Ткачук Ю. А.

Ухвала від 24.03.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Ткачук Ю. А.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Ткачук Ю. А.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Ткачук Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні