Ухвала
від 13.11.2023 по справі 757/26721/21-ц
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"13" листопада 2023 р. Справа № 757/26721/21-ц

У Х В А Л А

про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції

13 листопада 2023 року м. Вишгород

Вишгородський районний суд Київської області у складі: головуючого судді Котлярової І.Ю., за участі секретаря Тищенко К.В., розглянувши клопотання представника позивача - адвоката Лавкова Олександра Сергійовича про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАН-ПЛЮС», ОСОБА_2 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Ковіна Інна Володимирівна, ОСОБА_3 , Товариство з обмеженою відповідальністю «ФК «АВЕРАЖ», приватний нотаріус Київського міського нотаріального округуСтрельченко Олена Володимирівна про витребування майна з чужого незаконного володіння,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Вишгородського районного суду Київської області перебуває дана цивільна справа.

10.11.2023 року до суду надійшло клопотання представника позивача про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Відповідно до ч. 1-5 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне клопотання представника позивача задовольнити.

Керуючись ст.ст. 212 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представника представника позивача - адвоката Лавкова Олександра Сергійовича про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Провести підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАН-ПЛЮС», ОСОБА_2 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Ковіна Інна Володимирівна, ОСОБА_3 , Товариство з обмеженою відповідальністю «ФК «АВЕРАЖ», приватний нотаріус Київського міського нотаріального округуСтрельченко Олена Володимирівна про витребування майна з чужого незаконного володіння 15листопада 2023 року о 12 год. 00 хв. за участю представника представника позивача - адвоката Лавкова Олександра Сергійовича в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити учасників справи, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя І.Ю. Котлярова

Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено15.11.2023
Номер документу114850782
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування майна з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —757/26721/21-ц

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Котлярова І. Ю.

Постанова від 06.06.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Баличева М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні