Ухвала
від 14.11.2023 по справі 903/1036/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

пр. Волі, 54а, м. Луцьк, 43010, тел./факс 72-41-10

E-mail: inbox@vl.arbitr.gov.ua Код ЄДРПОУ 03499885

УХВАЛА

14 листопада 2023 року Справа № 903/1036/23 Суддя Господарського суду Волинської області Гарбар І.О., вивчивши заяву кредитора ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» з грошовими вимогами до боржника по справі №903/1036/23 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Ріалті ЛТД до Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс про банкрутство,

ВСТАНОВИВ:

02.10.2023 ТОВ Ріалті ЛТД подало до суду заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс.

03.10.2023 ТОВ Ріалті ЛТД подало до суду лист з додатками документів на 59 арк, які помилково не долучені до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Ухвалою суду від 03.10.2023 заяву прийнято до розгляду, розгляд підготовчого судового засідання призначено на 11.10.2023 о 11:45 год. (а.с.70).

Ухвалою суду від 11.10.2023 відкрито провадження у справі про банкрутство боржника ТОВ Вог Трейд Ресурс (вулиця Коперника, 8-А, місто Луцьк, 43025, код ЄДРПОУ 42621778).

У відповідності до положень КУзПБ 11.10.2023 на офіційному веб-порталі судової влади України здійснено оприлюднення оголошення (повідомлення) про відкриття Господарським судом Волинської області провадження у справі про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю Вог Трейд Ресурс.

09.11.2023 ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» подало до суду заяву з грошовими вимогами до боржника, в якій просить визнати грошові вимоги кредитора ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» до ТОВ Вог Трейд Ресурс в розмірі 39 233 000,00 грн та 5368,00 грн судові витрати по сплаті судового збору.

Відповідно до ст. 45 Кодексу України з процедур банкрутства конкурсні кредитори за вимогами, що виникли до дня відкриття провадження у справі про банкрутство, зобов`язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом 30 днів з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про відкриття провадження у справі про банкрутство.

Майнові вимоги кредиторів до боржника мають бути виражені в грошових одиницях і заявлені до господарського суду в порядку, встановленому цією статтею.

Копії відповідних заяв та доданих до них документів кредитори надсилають боржнику та розпоряднику майна.

Заява кредитора має містити: найменування господарського суду, до якого подається заява; найменування боржника, його місцезнаходження, ідентифікаційний код юридичної особи або реєстраційний номер облікової картки платника податків, або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті); ім`я або найменування кредитора, його місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційний код юридичної особи або реєстраційний номер облікової картки платника податків, або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті); розмір вимог кредитора до боржника з окремим зазначенням суми неустойки (штрафу, пені); виклад обставин, що підтверджують вимоги до боржника, та їх обґрунтування; відомості про наявність заставного майна боржника, яке є забезпеченням вимог; перелік документів, що додаються до заяви.

До заяви в обов`язковому порядку додаються докази сплати судового збору, докази надсилання копії заяви боржнику і розпоряднику майна, а також документи, що підтверджують грошові вимоги до боржника. Заява підписується кредитором або його уповноваженим представником.

Господарський суд зобов`язаний прийняти заяву кредитора, подану з дотриманням вимог цього Кодексу та Господарського процесуального кодексу України, про що постановляється ухвала, в якій зазначається дата попереднього засідання суду.

Розпорядник майна не пізніше ніж на 10 день з дня закінчення встановленого частиною першою цієї статті строку з урахуванням результатів розгляду вимог кредиторів боржником повністю або частково визнає їх або відхиляє з обґрунтуванням підстав визнання чи відхилення, про що письмово повідомляє заявників і господарський суд, а також подає до суду письмовий звіт про надіслані всім кредиторам боржника повідомлення про результати розгляду грошових вимог та їх отримання кредиторами разом з копіями повідомлень про вручення поштового відправлення та описів вкладення у поштове відправлення або інших документів, що підтверджують надсилання повідомлення кредиторам.

Заяви з вимогами конкурсних кредиторів або забезпечених кредиторів, подані в межах строку, визначеного частиною першою цієї статті, розглядаються господарським судом у попередньому засіданні суду.

Вимоги кредиторів, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, розглядаються господарським судом у порядку черговості їх отримання у судовому засіданні, яке проводиться після попереднього засідання господарського суду.

Враховуючи вищевикладене, заява ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» про визнання грошових вимог до боржника відповідає вимогам, визначеним положеннями Кодексу України з процедур банкрутства.

За таких обставин суд приймає заяву кредитора до розгляду та призначає розгляд заяви ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт», в судовому засіданні за участю розпорядника майна ТОВ "Вог Трейд Ресурс".

Керуючись ст.ст. 44, 45, 46 КУзПБ, ст.ст. 234, 235 ГПК України, суд,

УХВАЛИВ:

1. Заяву кредитора ТОВ «Фінансова Компанія «Франк Поінт» про визнання грошових вимог до боржника прийняти до розгляду.

2. Розгляд заяви в призначити в попередньому судовому засіданні на "21" листопада 2023 р. о 10:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №103.

3. Зобов`язати розпорядника майна Самчука А.М до попереднього засідання суду: повідомити заявника та суд про результати розгляду відповідної заяви з майновими вимогами до боржника.

4. Зобов`язати ТОВ "Вог Трейд Ресурс" до попереднього засідання суду: повідомити суд про результати розгляду відповідної заяви з майновими вимогами.

Ухвала господарського суду набирає законної сили з моменту її підписання відповідно до ч.2 ст. 235 ГПК України. Ухвала суду підписана 14.11.2023. Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя І. О. Гарбар

Дата ухвалення рішення14.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114894518
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —903/1036/23

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 12.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 01.03.2024

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Постанова від 12.12.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

Ухвала від 21.11.2023

Господарське

Господарський суд Волинської області

Гарбар Ігор Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні