Ухвала
від 15.11.2023 по справі 606/1983/23
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 606/1983/23

Ухвала

15 листопада 2023 року м. Теребовля

Теребовлянський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого судді Марціцкої І.Б.

присяжних Смільський Т.С., Сулима Т.Б.

за участі секретаря судового засідання Пасько І.Б.

представника заявника Пацули В.О.

розглянувши в судовому засіданні цивільну справу за заявою представника заявника ОСОБА_1 адвоката Пацули Василя Олександровича, заінтересована особа орган опіки та піклування Золотниківської сільської ради про визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Теребовлянського районного суду Тернопільської області знаходиться цивільна справа за заявою ОСОБА_1 адвоката Пацули Василя Олександровича, заінтересована особа орган опіки та піклування Золотниківської сільської ради про визнання фізичної особи недієздатною та призначення опікуна.

Відповідно до положень ч.5ст. 293 ЦПК Україниу випадках, встановлених пунктами 1, 9 і 10 частини другої цієї статті, розгляд справ проводиться судом за обов`язковою участю адвоката особи, стосовно якої розглядається справа, в тому числі у справах про визнання фізичної особи недієздатною. У разі якщо особа не залучила адвоката, суд залучає його через орган (установу), уповноважений законом на надання безоплатної правничої допомоги. Рішення суду про доручення призначити адвоката негайно, але не пізніше двох робочих днів, надсилається відповідному органу (установі), уповноваженому законом на надання безоплатної правничої допомоги, для виконання.

На підставі наведеного, беручи до уваги відсутність у ОСОБА_2 , стосовно якого розглядається питання про визнання його недієздатним, адвоката, суд вважає, що до розгляду справи слід залучити адвоката через Західний регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою представництва інтересів ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 .

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 293 ЦПК України,-

П О С Т А Н О В И В:

Залучити адвоката через Західний регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомогидля участі в цивільній справі № 606/1983/23 для надання правової допомоги особі, стосовно якої розглядається справа про визнання недієздатним ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 ,з метою забезпечення представництва та захисту його прав та інтересів.

Західному регіональномуцентру знадання безоплатноївторинної правовоїдопомоги участьадвоката забезпечитив судовезасідання уданій цивільнійсправі,яке відбудетьсяна 07 грудня 2023року на 12год.00хв.в приміщенні Теребовлянського районного суду Тернопільської області по вул. Кн.Василька, 116, м. Теребовля (зал судових засідань №4).

Суддя І.Б. Марціцка

Присяжні: Смільський Т.С.,

Сулима Т.Б.

СудТеребовлянський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено16.11.2023
Номер документу114917566
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —606/1983/23

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

Ухвала від 07.12.2023

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

Ухвала від 20.10.2023

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Марціцка І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні