Ухвала
від 16.11.2023 по справі 332/5658/23
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Заводський районний суд м. Запоріжжя

69106 Україна м. Запоріжжя вул. Лізи Чайкіної 65 тел.(061) 236-59-98

Справа № 332/5658/23

Провадження №: 2/332/1818/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 листопада 2023 р. м. Запоріжжя

Заводський районний суд м. Запоріжжя у складі: головуючого судді Ретинської Ю.І., за участю секретаря судового засідання Божко В.О., прокурора Василівської окружної прокуратури Запорізької області Сполохової Я.А., представника позивача ГайдаржийськогоВ.С., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань м.Запоріжжя позовну заяву Першого заступника керівника Василівської окружної прокуратури Запорізької області Анни Кузьминої, подану в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області до ОСОБА_1 , третя особа, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Селянське (фермерське) господарство «Ниваріс» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Заводського районного суду м. Запоріжжя знаходиться цивільна справа за позовом Першого заступника керівника Василівської окружної прокуратури Запорізької області Анни Кузьминої, поданим в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області до ОСОБА_1 , третя особа, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Селянське (фермерське) господарство «Ниваріс» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації.

На підставі ухвали суду від 06.10.2023 з метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України розпочато підготовче провадження у справі.

У підготовчому судовому засіданні судом з`ясовано обсяг позовних вимог, предмет та підстави позову, прокурор та представник позивача доповнень, уточнень, змін до позовних вимог не подали, клопотань про затвердження мирової угоди або намір в її укладенні не надходило, у зв`язку з чим судом було поставлено на обговорення питання про закриття підготовчого провадження та можливість призначення справи до судового розгляду по суті.

У підготовчому судовому засідання прокурор та представник позивача не заперечували проти призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_1 та представник третьої особи, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Селянське (фермерське) господарство «Ниваріс» в підготовче судове засідання не з`явилися, про день та час підготовчого судового засідання повідомлялися у встановленому законом порядку.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так, у підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України, за результатами яких, встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб суду не надійшло. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому засіданні, за результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 197, 200 ЦПК України -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою Першого заступника керівника Василівської окружної прокуратури Запорізької області Анни Кузьминої, поданою в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області до ОСОБА_1 , третя особа, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Селянське (фермерське) господарство «Ниваріс» про припинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації, та призначити справу до судового розгляду на 09-00годину 21.12.2023 року.

Копію ухвали направити всім учасникам по справі.

В судове засідання викликати учасників по справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: Ю.І. Ретинська

Дата ухвалення рішення16.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114943664
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення права власності на земельну ділянку шляхом її конфіскації

Судовий реєстр по справі —332/5658/23

Рішення від 07.05.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Ретинська Ю. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні