Ухвала
від 17.11.2023 по справі 524/4040/23
АВТОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Справа № 524/4040/23

Провадження № 2-п/524/118/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17.11.2023 року суддя Автозаводського районного суду м. Кременчука Предоляк О.С. розглянувши заяву Приватного акціонерноготовариства «Паритет» про перегляд заочного рішення Автозаводського районного суду м. Кременчука від 05.10.2023 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Паритет» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,

В С Т А Н О В И В :

До суду надійшла заява Приватного акціонерного товариства «Паритет» про перегляд заочного рішення Автозаводського районного суду м. Кременчука від 05.10.2023 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Паритет» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

У вказаній заяві також заявлено клопотання про поновлення строку для подання заяви про перегляд заочного рішення посилаючись на те, що відповідач не отримувала судові виклики та не знала про наявність судової справи, а заочне рішення отримано директором товариства 07.11.2023 року.

Відповідно до ч. 1ст. 284 ЦПК України, заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду. Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Суд, дослідивши матеріали заяви про перегляд заочного рішення суду та клопотання про поновлення пропущеного строку на подання заяви про перегляд заочного рішення, вважає причину пропуску строку для подачі заяви про перегляд заочного рішення поважними і приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання.

Заява про перегляд заочного рішення подана з додержанням вимог ст.285 ЦПК України

До неї додані необхідні документи, яких достатньо для відкриття провадження по справі.

Форма і зміст заяви відповідають вимогам закону, тому її необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження.

Керуючись ст.ст.187,285,286 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання Приватного акціонерноготовариства «Паритет» про поновлення строку на подання заяви про перегляд заочного рішення - задовольнити.

Поновити Приватному акціонерномутовариству «Паритет» строк на подання заяви про перегляд заочного рішення Автозаводського районного суду м. Кременчука від 05.10.2023 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Паритет» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Прийняти до провадження заяву Приватного акціонерноготовариства «Паритет» про перегляд заочного рішення Автозаводського районного суду м. Кременчука від 05.10.2023 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Паритет» про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Призначити судове засідання по справі на 10 год. 00 хв. 30 листопада 2023 року.

Направити копії заяви з додатками сторонам.

Запропонувати заінтересованим особам подати до початку судового засідання письмові заперечення на заяву та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Засідання відбудеться в приміщенні Автозаводського районного суду м.Кременчука, вул. Першотравнева, буд. 29/5.

Повідомити всіх учасників судового засідання про час та місце розгляду справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://court.gov.ua/sud1601/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СУДДЯ О.С. Предоляк

СудАвтозаводський районний суд м.Кременчука
Дата ухвалення рішення17.11.2023
Оприлюднено20.11.2023
Номер документу114986185
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші процесуальні питання

Судовий реєстр по справі —524/4040/23

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 20.12.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 17.11.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Рішення від 05.10.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

Ухвала від 22.06.2023

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Предоляк О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні