Ухвала
від 13.11.2023 по справі 755/5149/21
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №755/5149/21

Провадження №2/760/4781/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13 листопада 2023 року м. Київ

Солом`янський районний суд міста Києва

у складі головуючого - судді Аксьонової Н.М.,

з участю секретаря судового засідання Тодосюк Г.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду у м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 в особі ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Опікунська рада Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Дев`ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним та визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом,

В С Т А Н О В И В :

25 березня 2021 року до Дніпровського районного суду м. Києва надійшла позовна заява недієздатної особи ОСОБА_1 в особі ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Опікунська рада Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Дев`ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним та визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом.

26 березня 2021 року ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва вищевказану справу передано за підсудністю до Солом`янського районного суду м. Києва.

19 квітня 2021 року вищезазначена справа надійшла за підсудністю до Солом`янського районного суду м. Києва.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 20 квітня 2021 року справу розподілено судді Аксьоновій Н.М.

Ухвалою суду від 23 квітня 2021 року позовну заяву було залишено без руху та надано позивачу десятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали для усунення недоліків.

Ухвалою суду від 14 червня 2021 року справу було прийнято до розгляду та відкрито загальне позовне провадження, призначено підготовче судове засідання з повідомленням (викликом) сторін.

Представник позивача в підготовче судове засідання не з`явився, від нього до суду надійшло клопотання, у якому просив провести розгляд справи без його участі та участі позивача та призначити справу до судового розгляду.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився про час, дату та місце проведення судового засідання повідомлявся належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору в підготовче судове засідання не з`явилися, про час, дату та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили, від них до суду надійшли клопотання, у яких просили проводити розгляд справи за відсутності їх представників.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

В підготовчому засіданні виконані вимоги, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України.

Спір між сторонами до судового розгляду не врегульовано.

Згідно з п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

За таких обставин суд дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі наведеного та керуючись статтями 93, 197, 200, 260, 261 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 в особі ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Опікунська рада Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Дев`ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним та визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Солом`янського районного суду міста Києва (м. Київ, вул. Полковника Грушецька, 1) на 15 год. 00 хв. 18 грудня 2023 року.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://sl.ki.court.gov.ua/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Солом`янського районного

суду міста Києва Н.М. Аксьонова

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.11.2023
Оприлюднено22.11.2023
Номер документу115039139
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —755/5149/21

Рішення від 19.02.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 13.11.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 23.07.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 14.06.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 23.04.2021

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Аксьонова Н. М.

Ухвала від 26.03.2021

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Арапіна Н. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні