Ухвала
від 22.11.2023 по справі 570/1750/21
ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 570/1750/21

У Х В А Л А

про прийняття справи до розгляду

22.11.2023 року м.Здолбунів

Здолбунівський районний суд Рівненської області в складі головуючого судді Саган Л.В., отримавши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору:служба усправах дітейвиконавчого комітетуРівненської районноїради (як орган опіки та піклування), Дядьковицька сільськарада про визначення способів участі батька у вихованні дитини, отриманні інформації про стан здоров`я дитини та місце її перебування, -

в с т а н о в и в:

Ухвалою Рівненського апеляційного суду від 07 вересня 2023 року визначено за Здолбунівським районним судом Рівненської області підсудність цивільної справи № 570/1750/21 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору:служба усправах дітейвиконавчого комітетуРівненської районноїради (як орган опіки та піклування), Дядьковицька сільськарада про визначення способів участі батька у вихованні дитини, отриманні інформації про стан здоров`я дитини та місце її перебування.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 13 вересня 2023 року головуючим по справі визначено суддю Мичку І.М.

Ухвалою судді Здолбунівського районного суду Рівненської області Мички І.М. від 13 вересня 2023 року відкрито провадження у справі, вирішено здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження та призначено справу до підготовчого засідання.

20 листопада 2023 року проведено повторний автоматизований розподіл вказаної цивільної справи між суддями у зв`язку з припиненням повноважень судді Мички І.М. За результатом повторного авторозподілу головуючим суддею у даній справі визначено суддю Здолбунівського районного суду Рівненської області Саган Л.В.

Відповідно до ч.12 ст.33 ЦПК України у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

Враховуючи, що склад суду змінився на стадії підготовчого провадження, суд дійшов висновку про розгляд даної справи спочатку.

На підставі наведеного, справу необхідно прийняти до провадження та призначити підготовче засідання у справі.

Керуючись ст.33 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до провадження цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,треті особи,які незаявляють самостійнихвимог щодопредмета спору:служба усправах дітейвиконавчого комітетуРівненської районноїради (як орган опіки та піклування), Дядьковицька сільськарада про визначення способів участі батька у вихованні дитини, отриманні інформації про стан здоров`я дитини та місце її перебування.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження та призначити до підготовчого засідання в приміщенні Здолбунівського районного суду Рівненської області (м.Здолбунів Рівненської області, вул.Незалежності, 10) на 11 год. 30 хв. 12 грудня 2023 року.

У судове засідання викликати сторони та третіх осіб, яким невідкладно надіслати копію даної ухвали.

Запропонувати відповідачу подати у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали письмовий відзив проти позову, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Роз`яснити положення ч.4 та ч.8 ст.178 ЦПК України, що копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам ч.ч.3-5 ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Установити відповідачеві п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Визначити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання письмових пояснень щодо позову або відзиву з одночасним надісланням їх копій іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1708.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення22.11.2023
Оприлюднено24.11.2023
Номер документу115120977
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —570/1750/21

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Саган Л. В.

Ухвала від 13.09.2023

Цивільне

Здолбунівський районний суд Рівненської області

Мичка І. М.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Гордійчук С. О.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 04.08.2023

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Гладишева Х.В.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Рівненський районний суд Рівненської області

Красовський О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні